Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.01.2018 | Seuratoiminta

Seuratoiminnan tulevaisuus muuttuvassa maailmassa

Suomi muuttuu kovaa vauhtia, samalla seuratoiminta ja sen edellytykset muuttuvat. Seuratoiminta on

haasteiden ja mahdollisuuksien edessä.

 

Seuroissa tehdään paljon hyvää työtä jo nyt, sitä pitää ja kannattaa arvostaa. Mutta vanhoilla ratkaisuilla ja toimintatavoilla saadaan vanhoja tuloksia, uusilla ratkaisuilla ja toimintatavoilla saadaan uusia tuloksia. On mietittävä huolella, mikä seurassa on toimivaa ja mitä pitää uudistaa.  Katsokaa yhdessä oheinen Seuratoiminnan tulevaisuus -video, joka kestää alle kolme minuuttia.   Pohtikaa seuranne tulevaisuutta, siinä apuna on oheinen työkirja, joka helpottaa asioiden käsittely.

Seuratoiminnan tulevaisuuden työkirja

 

Mielenkiitoisia hetkiä – katse kohti seura tulevaisuutta!

 

Kuva: Tussitaikurit