Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.01.2019 | Olympiakomitea

Urheilutyönantajat ry ja Palta ry auttavat urheilun työnantajia

Urheilujärjestön työnantajaroolissa toimivaa ei jätetä yksin. Urheilutyönantajat ry valvoo liikunnan ja urheilun työnantajien yhteisiä etuja ja lisää jäsentensä työnantajaosaamista. Urheilutyönantajat ry:n toiminnan tärkein osuus on koota urheilujärjestöjen näkemys työehtosopimusneuvotteluita varten ja tukea neuvotteluissa Paltaa (Palvelualojen työnantajat ry), joka on virallinen tes-sopijaosapuoli. Lisäksi Urheilutyönantajat järjestävät edullista koulutusta, esimerkiksi työsopimusten teosta, työaikalaista ja työehtosopimuksesta. Urheilutyönantajien jäsenyys ei maksa. Lisätietoja saat hallituksen esittelijältä Riikka Valjakalta riikka.valjakka@olympiakomitea.fi

Urheilutyönantajat ry:n sääntöjä päivitetään parhaillaan. Säännöt käsitellään ja hyväksytään yhdistyksen vuosikokouksessa 6.3. klo 9 Sporttitalossa. Vuosikokouksesta lähetetään kutsu jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajille.

Palta tarjoaa juristipalveluita

Palta on urheilujärjestöjen työehtosopimuksen työnantajapuolen sopijaosapuoli. Palta tarjoaa jäsenilleen palveluita, joista työnantajan arjessa on eniten apua monipuolisista juristipalveluista. Apua saa esimerkiksi työsopimuksen tekemiseen, työaikakirjausten epäselvyyksiin sekä työsuhteen ristiriitatilanteisiin.

Paltan jäsenyys on maksullinen – minimijäsenmaksu on 525 euroa vuodessa. Tähän hintaan saat soittamalla juristin neuvontaa ”rajoittamattoman” määrän. Palta järjestää jäsenilleen myös maksullista koulutusta, josta lähetetään jäsenille sähköpostimarkkinointia. Lisätietoja Paltan jäsenyydestä OTM Terhi Salonpäältä terhi.salonpaa@palta.fi