Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
18.09.2019 | OlympiaCast

OlympiaCastin vieraana Voimisteluliiton huippu-urheilujohtaja Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo on Voimisteluliiton huippu-urheilujohtaja, diplomi-insinööri ja ammattivalmentaja. Oman kilpaurheilu-uransa Ahlqvist-Lehkosuo vietti voimistelun parissa, jonka jälkeen hän toimi pitkään valmentajana. Tausta urheilijana ja valmentajana valmisti Ahlqvist-Lehkosuon nykyiseen työhönsä urheilujohtajana. OlympiaCast valottaa, millaista on suomalaisen urheilujohtajan työ ja valmistautuminen Tokion olympialaisiin.

OlympiaCast: Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.