Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.01.2023 | Huippu-urheilu | Uutinen

Elämys Group on nimetty Pariisin 2024 kesäolympialaisten myyjäksi yksinoikeudella kuudessa Euroopan maassa

Suomen suurin yksityinen matkanjärjestäjä Elämys Group vastaa olympialaisten matkapakettien ja hospitalitylippujen myynnistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Luxemburgissa ja Irlannissa. Sopimuksessa on optio, joka ulottuu Los Angelesin 2028 kesäolympialaisiin saakka.

Elämys on neuvotellut yksinoikeussopimuksen kuuteen maahan kansainvälisen lipunmyynnin pääoikeuksienhaltijan On Location:n kanssa.

Elämyksen nimittämistä tehtävään tukivat eri maiden olympiakomiteat.

– Laaja ja pitkä olympiasopimus on merkittävä kaupallinen onnistuminen ja tunnustus työstä, jota olemme tehneet pitkään urheilumatkustuksen ja olympialaisten parissa. Meille on suuri kunnia auttaa paitsi suomalaisia varmistamaan paikkansa katsomossa, kun Wilma Murto kisaa olympiamitaleista, mutta myös esimerkiksi norjalaisia ja ruotsalaisia, kun Karsten Warholm ja Armand Duplantis tavoittelevat kultamitaleja, sanoo Elämyksen olympiaprojektin johtaja Jussi Viskari.

 

Lipunmyynti Pariisin olympialaisiin on käynnistynyt tiistaina 17.1. Kaikkien pohjoismaiden sekä Irlannin olympiakomitean edustajat saapuvat Suomeen torstaina 19.1. avaamaan olympiamyynnin virallisesti Matkamessuilla Elämyksen osastolla klo 16.

 

Pariisin olympialaisten hospitalityliput ovat nyt ostettavissa täältä.

Lue virallinen Elämys Groupin nimitysuutinen tästä.

 

Kuva: Pariisin kisaorganisaatio

Lue lisää aiheesta