Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.01.2023 | Olympiakomitea | Tiedote

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JET 2023 -2024 – haku auki 28.2. asti

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JET 2023 -2024 on koulutusohjelma, jolla vastataan nopeasti kasvavan alan kehittämistarpeisiin. Kuortaneen Urheiluopiston ammatillisen koulutuksen tutkinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitea ry:n kanssa.

Koulutusohjelmassamme yhdistyvät organisaatiojohtamisen, urheilujohtamisen ja -valmennuksen asiantuntemuksen hyödyntäminen käytännön työhön. Koulutuksen toteutusten avulla vahvistetaan toimijoiden osaamista, elinvoimaa ja menestystä. Urheilujohtamisen koulutusohjelman keskeisenä tavoitteena on organisaatioiden strategian ja kehittämistyön toimeenpanon edistäminen.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, JET, on työelämässä arvostettu Opetushallituksenvirallinen ammattitutkinto. Ammattitutkinnoissa osaaminen näytetään käytännön työssä, omissa työtehtävissä. Urheilujohtamisen JET tehdään tiiviissä yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Urheiluyhteisön ja Olympiakomitean uuden yhteisen strategian 2024 päätavoitteina ovat seuratoiminnan ja huippu-urheilun menestys. Ohjelmassa painottuvat laadukkaaseen johtamiseen ja menestykseen johtavan “urheilijan polun” rakentaminen.

Kohderyhmänä ovat urheiluorganisaatioiden johtotehtävissä toimijat seuratoiminnassa, urheiluakatemioissa, valmennuskeskuksissa ja lajiliitoissa sekä muissa urheilun verkostoissa.

Tutkinnon tavoitteet ja hyödyt

Tutkinnon tavoitteena on ammattitaidon ja osaamisen kasvu. Tämä tapahtuu työssä oppimisen ja opinnoista saatujen tietojen yhdistämisellä työtehtävissä. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon.

  • Kehität omaa johtajuuttasi systemaattisesti ja kasvat varmaksi johtajaksi.
  • Tunnistat omat roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana.
  • Kehität oman organisaatiosi ja työyhteisösi johtamista.
  • Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä tutkinnonosia,
  • jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi.
  • Verkostoidut ja vaihdat kokemuksia muiden alan ammattilaisten kanssa.
  • Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun

Koulutuksen hinta on 2 400 € . Hintaan sisältyy lähijaksot, majoitukset  ja täysihoito-ruokailut Kuortaneella. Haku koulutukseen 28.2.2023 mennessä.

Lisätietoa koulutuksesta: Jorma Lilli, koulutusohjelman johtaja, jorma.lilli@kuortane.com, puh. 040 594 2006

Lisätietoja ja hakemukset www.kuortane.com/jet

Kehittämisohjelman ohjaus ja koordinointi:  Rehtori Tapio Korjus, koulutusohjelman johtaja Jorma Lilli, asiantuntija Jukka Pekkala
Ohjelman muut asiantuntijat:  Jaana Tulla ja Antti Paananen, Suomen Olympiakomitea