Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.02.2023 | Olympiakomitea | Uutinen

Jyväskylän SM-viikon ajankohta on julkaistu – mitaleista kisataan maaliskuussa 2024 

Urheilun monilajitapahtuma SM-viikko järjestetään Jyväskylässä 7.–10. maaliskuuta 2024.

SM-viikon järjestäjätahot ovat julkaisseet Jyväskylässä järjestettävän SM-viikon tapahtumapäivät. Järjestyksessään kahdeksas SM-viikko, ja kolmas talvitapahtuma, järjestetään Jyväskylässä 7.–10. maaliskuuta 2024.

– On ilo tuoda SM-viikko kevään kynnyksellä nauttimaan Jyväskylän mainioista olosuhteista. Maaliskuun alku on hyvä ajankohta myös lajien näkökulmasta. Talven 2024 SM-viikosta on tullut yhteydenottoja ja kyselyjä useilta lajeilta, joten kiinnostus Jyväskylän talvikisoja kohtaan on jo tässä vaiheessa suurta, kertoo SM-viikon vastaava tuottaja Päivi Harri.

Jyväskylä tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset puitteet talviselle SM-viikolle. Liikunta ja sen edistäminen koetaan Jyväskylässä koko kaupungin asiaksi, ja liikuntapääkaupunki on yksi Jyväskylän kaupunkistrategian kärjistä.

– SM-viikon isännöinti on Jyväskylälle merkityksellinen ja tärkeä asia. Liikuntapääkaupungin hyvissä puitteissa ja hyvällä yhteistyöllä ison tapahtuman järjestäminen on varmasti joustavaa ja palkitsevaa. Uskon vahvasti, että SM-viikko kiinnittää urheiluväen huomion valtakunnallisesti ja yleisö löytää paikalle sankoin joukoin, sanoo liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal Jyväskylän kaupungilta.

SM-viikko on tähän mennessä esitellyt suomalaisille lähes 80 eri urheilulajia. Lajihaku talven 2024 SM-viikolle avataan maaliskuussa 2023.

 

Lisätiedot:
SM-viikko: vastaava tuottaja Päivi Harri, 045 264 2263, paivi.harri@kokotapahtuma.fi
Jyväskylän kaupunki: liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal, 050 324 9314, anna-leena.sahindal@jyvaskyla.fi