Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Perintönä liikunnallinen elämäntapa – Olympiastadionilla maanantaina 13.3. vietettävä Senioripäivä nostaa esiin liikunnallisen elämäntavan merkityksen läpi elämän

Eläkeliitto, Suomen Hiihtoliitto ja Suomen Olympiakomitea järjestävät yhdessä eläkeikäisille suunnatun tapahtuman Helsingin Olympiastadionilla maanantaina 13.3. klo 9.30-18. Tapahtuma on osa Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuutta.

Päivän avaa Perintönä liikunnallinen elämäntapa -seminaari, joka järjestetään Olympiastadionin auditoriossa klo 9.30-11.30. Seminaarin tavoitteena on nostaa esiin liikunnallisen elämäntavan merkitystä läpi elämän. UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari kertoo vähäisen liikkumisen faktoista, ja tilaisuuden paneelikeskustelijoina ovat hiihtäjälegenda Hilkka Riihivuori, Helsingin kaupungin liikkumisohjelman projektipäällikkö Minna Paajanen, Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen, geriatrian erikoislääkäri Arvo Haapanen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön erityisasiantuntija Hannu Tolonen. Paneelin vetää Suomen Olympiakomitean liikunnallisen elämäntavan johtaja Petri Keskitalo.

Lisäksi Jasmi Joensuun taustajoukot ovat mukana kertomassa liikunnan tärkeydestä läpi sukupolvien.

Ilmoittaudu Perintönä liikunnallinen elämäntapa -seminaariin tästä!

Keskusteluosuuden jälkeen luvassa on verryttelyä, hiihtovinkkejä sekä Senior Sprint -kilpailut. Päivän päättää ”monotanssit” livemusiikin säestämänä.

Lue lisää Senioripäivästä.

 

Lue lisää aiheesta