Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.04.2023 | Seuratoiminta | Uutinen

Unelmien liikuntapäivä sytyttää liikkumisen kipinää 10.5. – Onhan teidän seuranne mukana?

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen keskiviikkona 10.5. Unelmien liikuntapäivä on seuroille loistava tilaisuus avata ovensa, esitellä toimintaansa ja kutsua mukaan kaiken ikäisiä liikkujia.

Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran jäsenille tai tuoda seuran toimintaa tutuksi uusille liikkujille esimerkiksi kaikille avoimilla harjoituksilla. Avoimet treenit ja lajikokeilumahdollisuudet ovat oivia tapoja tuoda seuran toimintaa näkyväksi. Onhan teidän seuranne mukana Unelmien liikuntapäivässä?

Luo seurasi tapahtuma Suomisportiin!

Voit luoda seurasi Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman Suomisportiin riippumatta siitä, onko seurallasi tehtynä Suomisportin Seurapalvelun käyttöönotto. Riittää, että seurassasi jollain on käyttäjätunnukset Suomisportiin.

Tapahtuman luominen on helppoa ja nopeaa. Kun olet luonut tapahtuman Suomisportiin, saat jaettua tapahtuman seuranne kanavissa ja tavoitettua näin sekä vanhoja ja että uusia potentiaalisia jäseniä.

Unelmien liikuntapäivä seuroissa – lue lisää tästä.

Katso ohjeet Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman luontiin.

 

Hyödynnä päivitettyjä #unelmienliikuntapäivä-somemateriaaleja seuran tapahtuman markkinoinnissa ja liitä mukaan seuran logo!

Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit ovat ladattavissa ja hyödynnettävissä seuran tapahtuman markkinoinnissa materiaalipankista. Materiaalit ja niiden käyttöohjeet ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kerro, miten seuranne on mukana ja jakakaa tapahtumastanne tietoa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Näin saatte tapahtumallenne näkyvyyttä ja edesautatte myös uusia henkilöitä löytämään seuranne toiminnan pariin!

Lataa Unelmien liikuntapäivän somemateriaalit käyttöösi.

 

Vietetään tänäkin vuonna unohtumaton liikkumisen juhlapäivä!

 

Unelmien liikuntapäivän somekanavat: Instagram | Facebook | Twitter#unelmienliikuntapäivä

www.unelmienliikuntapaiva.fi

 

Lisätiedot ja kyselyt: ulp (at) olympiakomitea.fi

 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi Suomen Olympiakomitea. Tapahtumapäivää edistävät lukuista liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Lue lisää aiheesta