Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.04.2023 | Seuratoiminta | Uutinen

Suomisportissa mukana jo yli 1 000 urheiluseuraa – luvassa ennen näkemättömiä uusia palveluja koko urheilulle

Yli 1 000 urheiluseuraa on ottanut Suomisportin käyttöönsä! Seurojen määrä on kasvanut Suomisportin asiakkuuspäällikön Carita Riutan mukaan vauhdikkaasti koko kevään ajan. Olympiakomitea on iloinen palvelun kasvavasta käytöstä.

– Suomisport kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Olemme jäsentemme palvelu ja kehitämme alustaa vahvasti kentän toiveiden ja tarpeiden pohjalta. On ollut hienoa huomata, että Suomisport on kehittynyt sellaiseen pisteeseen, että se houkuttelee yhä useampia seuroja ja vastaamme urheiluyhteisön tarpeisiin, Riutta toteaa.

Seurojen lisäksi Suomisportia hyödyntävien lajiliittojen määrä on kasvanut. Yhteensä verkkokauppiaita Suomisportissa on lähes 1 100 kun lajiliitot lasketaan mukaan.

– Olemme käyttäjätasolla jo nyt huomattavasti edellä aiempia vuosia. Kokonaisuudessaan Suomisportin seurojen palvelukäyttö on kasvanut yli 50 prosenttia viimealkuvuoteen verrattuna. Näin huikeaan tulokseen olemme todella tyytyväisiä, Riutta summaa.

Suomisportiin uudistuva tapahtumahallinta ja harrastajien Sporttihakupalvelu

Suomisportin keskeinen tavoite on auttaa seuroja ja lajiliittoja heidän arjessaan ja tuoda urheilun palvelut helposti saataville harrastajien taskuun. Erityisenä kehityskohteena on palvelun tapahtumahallinnan edistäminen, niin että Suomisportin avulla sekä liikkujat että vanhemmat voivat löytää lapselleen uuden harrastuksen.

Ensi syksynä tapahtumahallintaa voivat hyödyntää kaikki seurat omien palvelujensa markkinointiin ennen näkemättömällä tavalla. Nyt jos koskaan on oikea aika ottaa Suomisport käyttöön!

Kesällä julkaistaan Suomisportin uudistettu tapahtumahallinta ja koko urheiluyhteisön oma Sporttihakupalvelu. Olympiakomitea ja lajiliitot markkinoivat yhdessä urheiluseurojen toimintaa ensi syksynä laajalti sytyttäen harrastamisen kipinää suomalaisiin.

Kun seuran palvelut ovat Suomisportissa, saa seurasi ja suomalaisen seuratoiminta yhä laajempaa näkyvyyttä. Samalla seurat pystyvät tarjoamaan suoran ilmoittautumis- ja palvelukanavan harrastajille ja liikkujille.

– Nyt on oikea aika aktivoitua ja ottaa vähintään Suomisportin tapahtumahallinnan osio ajoissa käyttöön, jotta pääsee mukaan laajaan suomalaisten liikuttamisen kampanjaan. Meiltä saa apua ja tukea palvelun käyttöönoton ja käytön jokaisessa vaiheessa, Riutta rohkaisee.

 

Tutustu palvelun käyttöönottoon tästä. 

Varaa seurallesi Suomisportin esittelyaika tästä. 

 

 

 

Mikä Suomisport?

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digipalvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea.

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteisesti tuottama, eikä sillä ole kaupallisia tavoitteita. Kansainvälinen it-yhtiö Vincit Oyj on Suomisportin tekninen kehittäjäkumppani. Suomisportia kehitetään yhteistyössä lajiliitojen ja seurojen kanssa käyttäjäpalautteen ja -tarpeiden pohjalta.

 

Lue lisää Suomisportista tästä.

 

Teksti: Aliisa Varuhin

Lue lisää aiheesta