Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.09.2023 | Seuratoiminta | Uutinen

Seurapaitapäivää juhlitaan taas tiistaina 26.9. – annetaan seuravärien näkyä jälleen ympäri Suomen!

Seurapaitapäivä on täällä ihan pian! Tiistaina 26.9. juhlimme jälleen rakkaita urheiluseurojamme jo tutuksi tulleen #seurapaitapäivä:n merkeissä.

Urheiluseuratoiminta on suomalaisen liikunnan ja urheilun vahva kivijalka. Seuratoimintaan osallistuu jopa 1,8 miljoonaa suomalaista erilaisissa rooleissa: muun muassa harrastajina, urheilijoina, valmentajina ja vapaaehtoisina. Jokaisen seuratoimintaan osallistuvan rooli on tärkeä.

Samalla urheiluseurat ovat paikkoja kokea onnistumisen kokemuksia, saada uusia ystäviä ja löytää oma harrastamisen kipinä. Seuratoimintaan ovat kaikki tervetulleita – juuri sellaisina kuin ovat.

On aika kaivaa seurakamppaat esiin!

Seurapaitapäivä on näkynyt aiempina vuosina laajalti niin sosiaalisessa mediassa, työpaikoilla, kouluissa kuin treeneissäkin. Annetaan siis Seurapaitapäivän näkyä ja kuulua yhä laajemmin tänä vuonna!

Osallistuminen Seurapaitapäivään on helppoa:

✅ Kaiva kaapista rakkaan seuran paita, pipo, takki – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 26.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä

 

Voit viettää Seurapaitapäivää koulussa, kotona, toimistolla tai kotikonttorilla – eli juuri siellä, missä vietät päivääsi tiistaina 26.9. Jaa Seurapaitapäivän menoa ja meininkiä somessa sydämesi kyllyydestä tunnisteella #seurapaitapäivä.

Haasta ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan tähän vuosittaiseen urheiluseurojen juhlapäivään.

Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

 

Lataa Seurapaitapäivän somemateriaalit tästä.

Lue lisää aiheesta