Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.09.2023 | Seuratoiminta | Tiedote

Jo lähes 2000 harrastusta ja tapahtumaa – joko sinun seurasi löytyy Sporttihausta?      

Joko seurasi on tuonut tarjontansa Suomisportin Sporttihakuun?  Nyt kannattaa hoitaa asia kuntoon ja saada omalle seuralle näkyvyys osana Olympiakomitean syksyn valtakunnallista Harrastamisen Kipinä -kampanjaa! Kampanja jatkuu syyskuun loppuun, Sporttihakua markkinoidaan myös jatkossa. 

Sporttihausta jokaisen on helppo löytää itselleen harrastus yhdestä paikasta. Seurat ovat ottaneet Sporttihaun vastaan innolla. Sporttihaussa on avoinna parhaillaan lähes 2000 erilaista harrastusta ja tapahtumaa. 

 -Seurat ovat ilahduttavasti tuoneet tapahtumiaan Sporttihakuun. Olemme halunneet vauhdittaa seuratoimintaa ja kannustaa liikkumiseen syksyn käynnissä olevalla Harrastamisen Kipinä -kampanjalla ja Olympiapäivän tapahtumalla 16.9. Olympiastadionilla, kertoo seura- ja järjestötoiminnan johtaja Jaana Tulla.​​​​​​​​​​​​​​

– Seurojen kannattaa tuoda jatkuvasti omaa toimintaansa näkyviin Suomisportiin ja Sporttihakuun. Jatkamme Sporttihaun markkinointia suomalaisille liikkujille jatkuvasti kasvavana palveluna, mistä löytyy kaikki harrastukset ja urheilun palvelu yhdestä paikasta, jatkaa Tulla.​​​​​​​​​​​​​​ 

Joko sinun seurasi on tuonut tarjoamansa Suomisportin Sporttihakuun? ​​​​​​​Nyt on hyvä aika seuroissa aktivoitua ja tulla mukaan koko urheiluyhteisön yhteiseen ponnistukseen – jotta lapset, nuoret ja aikuiset liikkuisivat enemmän!   

Miten tuon seurani Sporttihakuun?  

Tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun: suomisport@olympiakomitea.fi.  

Lue lisää aiheesta