Soihtu_Banneri

SOIHTU

OLYMPIAKOMITEAN UUTISKIRJE URHEILUYHTEISÖLLE 28.1.2021
Urheilujohdon toisessa huippukohtaamisessa keskityttiin ammattilaisuuteen ja vastuulliseen johtamiseen

Urheilujohdon toisessa huippukohtaamisessa keskityttiin ammattilaisuuteen ja vastuulliseen johtamiseen

Olympiakomitean järjestämä toinen urheilujohdon huippukohtaaminen keräsi webinaariin lähes 250 osallistujaa. Huippukohtaamisten sarjan toisessa osassa käsiteltiin huippu-urheilun teemoja ja strategiakauden 2021-2024 keskeisistä menestystavoitteista tarkemmin pureuduttiin ammattilaisuuteen huippu-urheilussa sekä vastuulliseen johtamiseen.
Lue lisää
Iivo Niskanen juhlii olympiavoittoa PyeongChangissa 2018.

Sisäinen arviointi valmistui: suomalaisessa huippu-urheilussa eletään vakiinnuttamisvaihetta

Huippu-urheilun sisäisen arvioinnin lähtökohtina olivat muun muassa huippu-urheilun strategiset tavoitteet kaudella 2017-2020, vuonna 2016 tehdyn huippu-urheilun ulkoisen arvioinnin toimenpide-ehdotukset ja suomalaiselle huippu-urheiluverkostolle loppuvuodesta 2020 tehty kysely.
Lue lisää
Haettavissa korona-avustusta urheiluseuroille - hakuaika päättyy 15.2.2021

Haettavissa korona-avustusta urheiluseuroille - hakuaika päättyy 15.2.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut avustushaun urheiluseuroille toiminnan jatkumisen turvaamiseksi koronapandemian aikana. Avustuksen kohteena on lasten ja nuorten tavoitteellinen, kilpa- ja huippu-urheiluun tähtäävä toiminta urheiluseuroissa. Avustusta voi saada koronaviruksen aiheuttamien tappioiden kattamiseen; toiminnan väliaikaisen keskeytymisen, tapahtumien peruuntumisen, siirtymisen tai uudelleenjärjestelyn aiheuttamiin kustannuksiin ja tappioihin.
Lue lisää
Karoliina Ketola: Liikunta puheeksi kuntavaaleissa

Karoliina Ketola: Liikunta puheeksi kuntavaaleissa

Liikunnan merkitys kunnille on monitahoinen ja suurempi kuin monesti ymmärretäänkään. Liian vähäisestä liikunnasta aiheutuvat vuotuiset kustannukset ovat varovaisenkin arvion mukaan noin 550€ asukasta kohti. Lasku on yli viisinkertainen verrattuna esimerkiksi kuntien liikuntatoimen nettokustannuksiin. Yhteiskunnallisten haasteiden ja rakennemuutosten myötä liikunnan merkitys voi entisestään kasvaa.
Lue lisää
toiminnanjohtajien info_soihtu

Toiminnanjohtajien info 27.1.2021

Toiminnanjohtajien infossa käsiteltiin koronatilannetta, huippu-urheilu strategian nykytilannetta ja syvennettiin kuntavaaliteemojen sisältöä. Ulkopuolisena vierailijan aamussa oli Mikko Lehtonen valtiovarainministeriöstä. Hän esitteli valtionavustuskäytäntöjen yhdenmukaistamishankkeen järjestöjaoston väliraportin ehdotuksia. Jaoston väliraporttiin voi antaa palautetta tammikuun loppuun asti. Nyt on oikea hetki vaikuttaa. Kaikkia kannustetaan kertomaan näkökulmansa väliraportista.

Materiaalit (PDF)
ajankohtaiset-01
Avoimet työpaikat
Soihtu_alabanneri
facebook twitter linkedin