Soihtu_Banneri

SOIHTU

OLYMPIAKOMITEAN UUTISKIRJE URHEILUYHTEISÖLLE 17.2.2021
Henkilön kädessä kännykkä, jonka näytöllä Suomisport-palvelun mobiilisovellus.

Suomisport uudistui – uusi Seurapalvelu julkaistu!

Suomisport päivittyi myös tuhansille organisaatiokäyttäjille, kun uudet seurojen toiminnot eli Seurapalvelu 2.0 julkaistiin. Kaikki seuran digityökalut ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa ja ne on helppo ottaa käyttöön seuran omalta etusivulta.
Lue lisää
Urheiluakatemia1 2018 Jere Hietala

OlympiaCastin vieraana Antti Paananen – suomalaista huippu-urheilua rakennetaan urheiluakatemiaverkostossa

Antti Paananen tuntee urheiluakatemiatoiminnan kuin omat taskunsa. Hän luotsaa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa ja kertoo tässä OlympiaCastin jaksossa perusasiat urheiluakatemioista: mitä ne ovat, kenelle ne on tarkoitettu ja miksi niitä on perustettu.
Lue lisää
Seuratoiminnan verkostopäivät: ”Laadun kehittäminen on osa toiminnan ammattimaistumista”

Seuratoiminnan verkostopäivät: ”Laadun kehittäminen on osa toiminnan ammattimaistumista”

Verkostopäivien puheenvuorojen teemat keskittyivät urheiluseuratoiminnan ammattimaistumiseen ja ammattilaisuuteen. Urheiluseuratoiminnan ammattimaistuminen on noussut esiin lähivuosina uudella tavalla.
Lue lisää
toiminnanjohtajien info_soihtu

Toiminnanjohtajien info 17.2.2021

Toiminnanjohtajien aamun pääasia oli Suomisportin seurapalvelun 2.0 esittely. Digitalisaation megatrendiin on vastattava. Seurapalvelu ei kuitenkaan ole vain pelkkää vanhan kääntämistä digitaaliseksi. On myös paljon vanhoja toimintatapoja jotka pitää muuttaa, vaikka haluaisikin jatkaa ilman digiä. Seurapalvelu tukee myös toimintatapojen muutosta.

Jatkossa toiminnanjohtajien aamu on kaksiosainen Olympiakomitean info. Ensimmäinen osa on avoin viestimille ja koko urheiluyhteisölle tarkoitettu tiedotustilaisuus, joka pidetään aina Olympiakomitean hallituksen kokouksen jälkeen. Toinen osa on vain toiminnanjohtajille tarkoitettu kokonaisuus, jossa käsitellään jäsenasioita. Infon raportti ja materiaali julkaistaan jatkossakin Soihtu-uutiskirjeessä.

Materiaalit (PDF)
Suomisport (PDF)
Unelmien liikuntapäivä kannustaa liikkeelle

Unelmien liikuntapäivä kannustaa liikkeelle

Unelmien liikuntapäivää vietetään myös tänä vuonna 10.5. – jo kuudetta kertaa! Varmaa on myös se, että liikkuminen kannattaa aina, ja se on mahdollista monin eri tavoin myös poikkeusoloissa. Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään jälleen 10.5.2021!
Lue lisää
ajankohtaiset-01
Avoimet työpaikat
Soihtu_alabanneri
facebook twitter linkedin