Soihtu_Banneri

SOIHTU

OLYMPIAKOMITEAN UUTISKIRJE URHEILUYHTEISÖLLE 26.5.2021
Olympiakomitean kevätkokoustiedote

Olympiakomitean kevätkokoustiedote

Suomen Olympiakomitean kevätkokous hyväksyi 25.5.2021 Olympiakomitean vuoden 2020 vuosikertomuksen ja vahvisti tilinpäätöksen. Muista käsitellyistä asioista keskeisin oli päätös liikunnan ja urheilun keskitetyn kurinpidon järjestämisestä vakavien eettisten rikkomusten käsittelemiseksi.
Lue lisää
Neljä urheilijaa valittiin Tokion olympialaisiin

Neljä urheilijaa valittiin Tokion olympialaisiin

Suomen Olympiakomitean hallitus vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät olympiavalinnat, joiden mukaisesti Tokion kesäolympialaisiin valittiin Suomen edustajiksi Elias Kuosmanen (kreikkalais-roomalainen paini, 130kg), Ari-Pekka Liukkonen (uinti, 50 m vapaauinti), Aleksi Ojala (yleisurheilu, 50 km:n kilpakävely) ja Arvi Savolainen (kreikkalais-roomalainen paini, 97kg). Suomen joukkueeseen on nyt valittu 18 urheilijaa.
Lue lisää
Olympiakomitean hallitustiedote 4/2021

Olympiakomitean hallitustiedote 4/2021

Suomen Olympiakomitean hallitus kokoontui 25.5. Kokouksessaan hallitus keskusteli liikunta- ja urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmasta ja vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät olympiavalinnat.
Lue lisää
Kuntavaalipaneelin uutiskuvassa on kollaasi puolueiden puheenjohtajien kuvista.

Tulevaisuuden kunta – tervetuloa seuraamaan hyvinvoinnin ja vapaa-ajan kuntavaalipaneelia

Puoluejohtajien kuntavaalipaneelissa 31.5. keskustellaan aiheista, joilla varmistetaan hyvinvointi muotoaan muuttavassa tulevaisuuden kunnassa. Painopisteinä ovat nuoriso, kulttuuri ja liikunta. Paneelin järjestävät Allianssi, Kulta ry ja Olympiakomitea.
Lue lisää
toiminnanjohtajien info_soihtu

Toiminnanjohtajien info 26.5.2021

Toimitusjohtajan ajankohtaisten ja järjestöjohdon osaamisen kehittämisen asioiden lisäksi Antti Paananen esitteli kokonaiskuvan urheiluakatemiatoiminnasta ja kaksoisurasuunnitelmista. Kokonaisuudessa on mukana urheilijoina, valmentajina ja muina asiantuntijoita noin 20 000 henkilöä. Lisäksi Marko Viitanen esitteli lasten ja nuorten uudet liikkumissuositukset. Tärkeintä on luoda kaikille liikunnallinen elämäntapa.

Materiaalit (PDF)
ajankohtaiset-01
Avoimet työpaikat
Soihtu_alabanneri
facebook twitter linkedin