Soihtu_Banneri

SOIHTU

OLYMPIAKOMITEAN UUTISKIRJE URHEILUYHTEISÖLLE 6.10.2021
#Pukukoppipuhe-kampanja kannustaa pysähtymään: Miten voin itse sanoillani olla mukana luomassa parempaa urheiluympäristöä? 

#Pukukoppipuhe-kampanja kannustaa pysähtymään: Miten voin itse sanoillani olla mukana luomassa parempaa urheiluympäristöä?

SUEK:n vuonna 2020 julkaisema Häirintä suomalaisessa kilpaurheilussa -tutkimus osoitti, että yleisin urheilussa tapahtuva häirinnän muoto on häiritsevä ja epäasiallinen puhe – niin sanottu pukukoppipuhe. Kokemukset häiritsevästä puheesta osoittavat, että muutokselle on tarvetta. On aika päivittää pukukoppipuhe 2020-luvulle. Lue lisää kampanjasta ja lataa valmiit materiaalit käyttöösi.
Lue lisää
Hae vuoden 2021 seurapalkintoja – haku avautuu 1.10.!

Vinkkaa eteenpäin - vuoden 2021

seurapalkinnot haettavissa

Tänä vuonna urheiluseuroja palkitaan kolmessa kategoriassa: Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura, Vuoden aikuisliikunnan Tähtiseura ja ympäristön kannalta fiksusti toimiva Fiksu seura. Hakuaika päättyy 20.10.2021. Lue lisää
Enää hetki aikaa kotikisoihin – Euroopan nuorten olympiafestivaalit Suomen historian neljännet olympialipun alla kisattavat arvokilpailut

Enää hetki aikaa kotikisoihin – Euroopan nuorten olympiafestivaalit Suomen historian neljännet olympialipun alla kisattavat arvokilpailut

Suomessa kisataan joulukuussa ja maaliskuussa olympiafestivaalien talvikisat, joihin voivat osallistua lajista riippuen 2003­­–2006 syntyneet urheilijat. Euroopan maista 46 on vahvistanut osallistumisensa, ja joukkueissa on yhteensä noin 2000 jäsentä. Kisojen päänäyttämönä on Sotkamon Vuokatti, mutta kilpailutapahtumia on niin Kajaanissa kuin Lahdessakin.
Lue lisää
MicrosoftTeams-image (1)

Kipinää aikuisille urheiluseurasta!

Tiesitkö, että jopa 40 % aikuista harkitsee uuden liikuntaharrastuksen aloittamista ja jo 550 000 aikuista on löytänyt paikan ja harrastuksen urheiluseurasta. Neljä innostavaa aikuisten harrastustarinaa - miten sinun liittosi edistää aikuisten harrastamisen kipinää?
toiminnanjohtajien info_soihtu

Toiminnanjohtajien info 6.10.2021

Syksyn toinen Olympiakomitean info oli vielä pelkän etäyhteyden avulla, mutta jatkossa aamu toteutetaan hybriditapahtumana. Toimitusjohtajan ajankohtaisissa nousi painokkaasti esiin aluevaalien tärkeys. Tulevat alueet rakentuvat nyt puhtaalta pöydältä. On ensiarvoisen tärkeää saada liikunta heti osaksi alueiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen käytänteitä, sillä myöhemmin asioiden mukaan saaminen on paljon hankalampaa. Ministeriön puheenvuorossa esiteltiin ympäristövastuun uutta teemakokonaisuutta ja korostettiin huolellisuutta valtionapujen 2022 haussa.

Materiaalit (PDF)
ajankohtaiset-01
Avoimet työpaikat
Soihtu_alabanneri
facebook twitter linkedin