Soihtu_Banneri

SOIHTU

OLYMPIAKOMITEAN UUTISKIRJE URHEILUYHTEISÖLLE 19.1.2022
Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan myös jatkossa maksuttomana!

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan myös jatkossa maksuttomana!

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan myös jatkossa maksuttomana. Turvallisen toimintaympäristön edistäminen on tänä vuonna keskeinen Olympiakomitean toiminnan teema. Kurssin maksuttomuus on olennainen turvallista toimintaympäristöä edistävä toimenpide.
Lue lisää
Selvitys: Lisää aikuisliikkujia urheiluseuroihin – näkökulmia aiheeseen

Selvitys: Lisää aikuisliikkujia urheiluseuroihin – näkökulmia aiheeseen

Olympiakomitean tekemä selvitys ”Lisää aikuisliikkujia urheiluseuroihin – näkökulmia aiheeseen” on valmistunut. Aikuisväestö on iso ja kasvava kohderyhmä liikunnan ja urheilun markkinoilla, ja seuroissa aikuiset ovat usein liikuntatoiminnan lisäksi voimavara myös talouden, osaamisen ja vapaaehtoistyön näkökulmasta. Selvitys on ladattavissa jutusta.
Lue lisää
Copy of #olympicteamfi (4)

Peking 2022 Pohjoisen Tähdet

Pekingin talviolympialaiset kilpaillaan 4.2-20.2.2022. Suomen olympiajoukkueeseen on valittu 25 urheilijaa ja seuraavat valintapäivät ovat torstaina 20.1. ja maanantaina 24.1.

Tutustu Pohjoisen tähtiin
toiminnanjohtajien info_soihtu

Toiminnanjohtajien info 19.1.2022

Vuoden 2022 ensimmäisessä jäsenaamussa päivitettiin koronatilanne. Esillä oli seuratoiminnan tilannekatsaus sekä olosuhdetyön ja vaikuttamistyön tilanne. Osaamisen kompassin seuraava jakso siirtyy, mutta jatkuu heti tilanteen salliessa.

Materiaalit (PDF)
ajankohtaiset-01
Avoimet työpaikat
Soihtu_alabanneri
facebook twitter linkedin