Aleksandra Verducci viestinnän harjoittelijaksi Olympiakomitean Suomisportiin

Helsingin valtiotieteellisessä tiedekunnassa viestinnän maisteriopintoja suorittava Aleksandra Verducci on aloittanut harjoittelijana Olympiakomiteassa 18. maaliskuuta. Aleksandra suorittaa kolmen kuukauden mittaisen harjoittelunsa Suomisportin markkinointiviestinnän tiimissä.

Aleksandra kuvailee, että on aina ollut kiinnostunut siitä, miten sosiaalisella medialla on mahdollisuus vaikuttaa ja inspiroida ihmisiä. Aleksandra on työskennellyt opintojensa ohessa sosiaalisen median sisällöntuotannon parissa, mistä on jo näin harjoittelun alkuvaiheessa ollut hyötyä. Aleksandra odottaa innolla tulevaa työharjoittelua, missä hänellä on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan eteenpäin.

Lisäksi kilpaurheilu on aina ollut olennainen osa Aleksandran elämää. Hän aloitti kilpailemisen esteratsastuksessa alle 10-vuotiaana ja on kilpaillut lajissa kansallisella tasolla kaikissa ikäluokissa. Vapaa-aikansa hän viettääkin pääasiassa urheilun parissa, joko tallilla tai salilla.

Aleksandran työtehtävät liittyvät urheiluyhteisön yhteisen digialustan Suomisportin sisällöntuotantoon, markkinointiin ja someviestintään. Aleksandra pääsi lennokkaasti heti ensimmäisenä päivänä mukaan tekemiseen Suomisportin brändikuvauksissa Mäkelänrinteessä ja Urhea kampuksella. Kevään aikana Aleksandra tuottaa sisältöjä ja viestintää muun muassa Tulevaisuuden urheiluseura -koulutussarjaan, Sporttihaun markkinointiin sekä seuroille ja liitoille rakentuvaan Suomisportin materiaalipankkiin.