Arvokisat lähestyvät, miten varmistaa kisakunto kriittisellä hetkellä? Eri alojen asiantuntijat vastaavat urheilijoiden yleisimpiin kysymyksiin terveydestä, ravitsemuksesta, psyykkisestä valmennuksesta, fysioterapiasta ja mielenterveydestä.
Apua, miksi kisasuoritus jännittää?
Kisakuntoon-podcastin ensimmäisessä jaksossa jutellaan psyykkisen valmennuksen merkityksestä kisoihin valmistautumisessa. Jakson vieraana on psyykkisen valmennuksen asiantuntija Robert Päkk.
Miten kisapäivänä pitäisi syödä?
Mitä kisapäivänä kannattaa syödä? Onko edellisen päivän syömisellä merkitystä? Entäs ne lisäravinteet? Kisakuntoon-podcastissa puhutaan ruoasta. Vieraana on urheiluravitsemuksen asiantuntija Laura Manner.
Milloin pitää mennä fyssarille?
Nilkka meni ympäri, eikä jalka kestä kävellä. Miten fysioterapeutti voi auttaa? Tästä ja monesta muusta asiasta puhutaan Kisakuntoon-podcastin jaksossa, jossa vieraana on urheilufysioterapian asiantuntija Suvi Pajunen.
Mitä tehdä, kun mikään ei huvita?
Olo on ollut apea jo useamman viikon, eikä kerrassaan mikään huvita. Mitä pitäisi tehdä? Kisakuntoon-podcastin jaksossa avataan mielen solmuja ja puhutaan mielen hyvinvoinnista. Asiantuntijavieraana on urheilupsykologi ja psykoterapeutti Tiina Röning.
Saako kipeänä treenata?
Saako kipeänä treenata? Mitä jos lähteekin puolikuntoisena lenkille sairastamisen jälkeen? Kisakuntoon-podcastin viidennessä ja viimeisessä jaksossa paneudutaan urheilijan terveyteen liikuntalääketieteen erikoislääkärin, Olympiakomitean ja KIHUn ylilääkärin Maarit Valtosen kanssa.