Elli Rossi visuaalisen markkinointiviestinnän harjoittelijaksi Olympiakomiteaan

Metropolia-ammattikorkeakoulun kolmannen vuoden opiskelija Elli Rossi on aloittanut visuaalisen markkinointiviestinnän harjoittelijana Olympiakomiteassa 15. maaliskuuta. Elli vahvistaa Olympiakomitean varainhankinnan ja markkinoinnin tiimiä syyskuun puoliväliin asti.  

Kirkkonummelaislähtöinen, mutta jo muutaman vuoden Helsingissä asunut Elli opiskelee Metropolian XR Design -opintolinjalla, jossa opinnot painottuvat muun muassa käyttöliittymäsuunnitteluun ja graafiseen suunnitteluun. Ennen nykyisiä opintoja Elli on opiskellut myös animaatiota ja 3D-grafiikkaa Englannissa kolmen vuoden ajan. Urheiluharrastuksista Elliltä löytyy kokemusta voimistelun parista 10 vuoden ajalta, myöhemmin aikuisiällä Elli on siirtynyt harrastamaan myös painonnostoa.  

Oman alansa tehtävissä Elliä kiinnostaa erityisesti asiakastyöskentely sekä erilaiset markkinointiin liittyvät teemat. Elli kertoo kiinnittävänsä työssään erityistä huomiota siihen, millaiset materiaalit puhuttelevat ja tavoittavat ihmisiä. Materiaalien saavutettavuuteen sekä visuaalisesti miellyttävään kokonaisuuteen panostaminen ovat myös Ellin ydinosaamista. 

Ensimmäisten viikkojen perusteella Elli on kokenut Olympiakomitean hyvin mielekkääksi harjoittelupaikaksi. Erityisiä kehuja Olympiakomitea saa mukavasta työkulttuurista, avoimesta ilmapiiristä sekä monipuolisista työtehtävistä:  

– On tullut sellainen tunne, että täällä voi tarpeen tullen mennä kysymään apua keneltä vaan. Myös työtehtävät ovat olleet todella mielekkäitä ja monipuolisia. Olen saanut mukavasti vastuuta, jolloin olen päässyt näkemään oman työn jälkeä myös ihan käytännössäkin.

Tulevalta harjoittelujaksolta Elli odottaa erityisesti uutta oppia markkinointiviestinnän puolelta sekä erilaisiin asiakaskohtaamisiin osallistumista. Ellin harjoittelujakson työnkuvaan kuuluukin muun muassa Yritysmaratonviesti-tapahtuman visuaalisen ilmeen päivittäminen sekä Pariisin olympialaisiin liittyvien kumppanimateriaalien suunnittelussa ja toteutuksessa avustaminen.