Jo 800 000 asioi Suomisportissa – kaikki harrastukset löytyvät yhdestä paikasta!  

Urheiluyhteisön oma digipalvelu Suomisport on käytössä jo suurimmalla osalla urheiluyhteisöä. Palvelu on kasvanut reilussa viidessä vuodessa muutaman kymmenen lajiliiton ja käyttäjän palvelusta jo yli 4 000 urheiluorganisaation ja 800 000 rekisteröityneen käyttäjän palveluksi. Palvelukäytön ja sporttitilien määrän kasvu on ollut jatkuvaa vuodesta 2017 alkaen.

– Haluamme palvella yhdeltä luukulta suomalaisia urheilun tuottajia ja kuluttajia – lajiliittoja, seuroja ja liikkujia. Asioinnin tulee olla mahdollisimman sujuvaa ja palvelujen helposti saatavilla. Tavoitamme Suomisportin kautta jo 15 300 liitto- ja seuratoimijaa. Tavoitteemme on helpottaa lajiliittojen ja seurojen toimintaa sekä vapauttaa urheilutoimijoiden aikaa heidän ydintoimintaansa eli urheiluun, kertoo Suomisport-palveluista vastaava seura- ja jäsentoiminnan johtaja Jaana Tulla.

Sporttitilien määrän kumulatiivinen kasvu 2017-2023

Sporttihaku kannustaa liikkumaan

Sporttihausta jokaisen on helppo löytää itselleen harrastus yhdestä paikasta. Seurat ovat ottaneet Sporttihaun vastaan innolla. Sporttihaussa on avoinna parhaillaan yli 2 000 erilaista harrastusta ja tapahtumaa. Se on 56% enemmän kuin aiemmin.

– Seurat ovat ilahduttavasti tuoneet tapahtumiaan Sporttihakuun. Olemme halunneet vauhdittaa seuratoimintaa ja kannustaa liikkumiseen syksyn käynnissä olevalla Harrastamisen Kipinä -kampanjalla. Seurojen kannattaa tuoda jatkuvasti omaa toimintaansa näkyviin Suomisportiin ja Sporttihakuun. Jatkamme Sporttihaun markkinointia suomalaisille liikkujille jatkuvasti kasvavana palveluna, mistä löytyy kaikki harrastukset ja urheilun palvelu yhdestä paikasta, jatkaa Tulla.

Sporttihakupalvelu sai julkaisunsa jälkeen lentävän startin, kun 955 lajiliittoa ja urheiluseuraa toi tapahtumiaan seurakampanjan kannustamina Sporttihakuun.

– Suomisport on urheilun palvelujen verkkokauppa, minkä liikkujat ja harrastajat ovat ottaneet hyvin vastaan. Asiointien määrä palvelussa kasvoi 21% ja Googlesta harrastusta etsivistä 22% tulee suoraan Sporttihakuun etsimään harrastuksia. Kaikkien seurojen kannattaakin tuoda omat palvelunsa ja tapahtumansa Sporttihakuun. Autamme seuroja asiassa päivittäin,kertoo Suomisportin asiakkuuspäällikkö Carita Riutta.

Varaa aika Sporttihaun ja Suomisportin esittelyyn!

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista