Luvassa jäätanssia, freeskitä, lumilautailua ja jääkiekkoa

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis raivasivat itselleen paikan jäätanssin vapaatanssiin Pekingin olympiajäillä. Pari suoriutui rytmitanssista hienosti sijalle 15 ja lähtee vapaatanssiin hyvillä mielin.   

– Tuntuu mahtavalta, että päästään vielä kerran tuonne jäälle, nauttimaan oikein kunnolla. Vapaatanssissa pyritään antamaan kaikkemme ja luistelemaan täysillä, tyytyväinen pari kuvaili rytmitanssin jälkeen.  

Lumilaudassa ja freestylessä finaalipaikkoja tarjolla 

Lumilautailussa Enni Rukajärvi, Carola Niemelä, Kalle Järvilehto ja Rene Rinnekangas pääsevät karsimaan paikoista big airin finaaliin. Naisten karsinta alkaa klo 3.30 ja miesten 7.30.  

– Tekeminen on ollut koko porukalla nousujohteista. Uskon, että saadaan koko remmille hyvä kisa ja sen mukaisia suorituksia. Treeneissä kaikki ovat saaneet tehtyä hyviä juttuja ja olo on koko porukan puolesta luottavainen, toteaa Suomen lumilautailujoukkueen valmentaja Antti Koskinen.   

Freestylessä kilpaillaan sunnuntailta sääolosuhteiden takia siirtynyt naisten slopestylen karsinta. Anni Kärävä pääsee vauhtiin Suomen aikaan klo 4.  

Naisleijonat kohtaa välierässä Yhdysvallat 

Jääkiekossa naisleijonat on edennyt jo välieriin. Iltapäivällä nähtävässä ottelussa Suomi saa jälleen vastaansa Yhdysvallat, jolle kärsi alkulohkossa tappion lukemin 5–2.   

Päävalmentaja Juuso Toivolan kuvaa tulevaa ottelua revanssin paikaksi.   

– Revanssi meillä kaikilla on mielessä ensimmäisen pelin jälkeen, ehdottomasti. Uskomme, että meillä on avaimet voittoon. Pysytään kiekossa, tehdään päämäärätietoisia syöttöjä, yritetään maaleja ja säilytetään jäähykuri. Pysytään viidellä viittä vastaan ja erikoistilanteita skarpataan, niin hyvä tulee.    

Suomalaiset Pekingissä 14.2.   

3.15 Taitoluistelu, jäätanssi, vapaatanssi   

3.30 Lumilautailu, N big air, karsinta   

4.00 Freestyle, N slopestyle, karsinta   

7.30 Lumilautailu, M big air, karsinta  

15.10 Jääkiekko, N välierät USA-FIN   

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista