Olympiakomitean avoimiin työpaikkoihin suuri kiinnostus – Kiitämme kaikkia hakijoita!

Suomen Olympiakomitea kiinnostaa työnhakijoita. Kolmeen loppukesästä avoimena olleeseen tehtävään tuli yhteensä yli 500 hakemusta. Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto iloitsee suuresta hakijamäärästä.

– Olympiakomitean hallintojohtajaksi haki 63 ja hrd-päälliköksi 106 henkilöä. Lisäksi saimme 375 hakemusta koordinaattorin tehtävään. Määrä on upea ja kertoo, että Olympiakomitean tekemää työtä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi pidetään kiinnostavana ja tärkeänä, Susiluoto sanoo.

Susiluoto kiittää kaikkia hakijoita ja kertoo valintaprosessien etenevän päätökseen syksyn aikana.

– Haluamme kiittää kaikkia hakijoita kiinnostuksesta, hyvistä hakemuksista ja halusta tehdä merkityksellistä työtä liikunnallisen elämäntavan, seuratoiminnan ja huippu-urheilun hyväksi. Kannustamme kaikkia alasta kiinnostuneita jatkossakin hakemaan aktiivisesti työpaikkoja liikunnan ja urheilun parista, vaikka valinta ei tällä kertaa osuisikaan omalle kohdalle.

-Meillä on useita haastattelukierroksia sisältävä avoin ja läpinäkyvä rekrytointikäytäntö, jossa on mukana ulkopuolinen rekrytointikonsultti. Rekrytointiprosessien eri vaiheisiin osallistuu edustajia niin henkilöstöstä, johtoryhmästä kuin hallituksestakin. Tiedotamme valinnoista syksyn aikana, Susiluoto sanoo.

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävä on edistää suomalaisten liikettä ja liikunnallista elämäntapaa, rakentaa edellytyksiä laadukkaalle ja uudistuvalle seura- ja järjestötoiminnalle ja tuottaa menestystä huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.