Saarioisten ja Olympiakomitean yhteistyö lasten liikunnan edistämiseksi jatkuu 

Saarioinen on tukenut Suomen Olympiakomitean Lasten liike -ohjelmaa jo vuodesta 2020. Yhteistyö lasten monipuolisten liikuntaharrastusten vauhdittamiseksi jatkuu myös vuonna 2023.  

Lasten liike auttaa lapsia löytämään liikunnan ilon tutussa ja turvallisessa ympäristössä, koulutettujen ohjaajien opastuksella. Olympiakomitean missio on, että mahdollisimman moni löytäisi oman tapansa liikkua niin lapsena kuin aikuisena.

– Yhteistyökumppanimme Saarioinen auttaa meitä toteuttamaan päämääräämme, kommentoi Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto.

Saarioisten kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Tia Yrjölä pitää Lasten liike -ohjelmaa erinomaisena ratkaisuna lapsiperheiden arkeen.

-Koko Suomen valmisruokatalona meille on tärkeää olla vauhdittamassa lapsiperheiden monipuolista liikkumista ja hyvinvointia. Kun arki on sujuvaa, siihen mahtuu myös sopivasti liikuntaa. Saarioisten valmisruoat ovat mainio apu arjessa ja valikoimistamme löytyykin lempiruokia jokaiseen makuun ja tilanteeseen.

Yhteistyö on jatkuvaa kehittämistä ja uudistumista 

Muun yhteistyön lisäksi kuluttajilla on ollut mahdollisuus lahjoittaa Saarioisten tuotereklamaatioista saamansa rahalliset hyvitykset Olympiakomitean Lasten Liikkeelle. Tänä vuonna kuluttajat halusivat osallistua hyväntekeväisyyteen ilahduttavan usein ja lahjoitettava summa kohosi yli 4 500 euron. 

Lisäksi tänä vuonna Saarioisten ja Olympiakomitean yhteistyö käynnistyy Saarioisten henkilökunnan Liikkumalla hyvää -arkiliikuntahaasteella. Haasteen tavoitteena on herätellä henkilöstöä pohtimaan, miten työarkeen saisi ujutettua lisää liikettä ja fyysistä aktiivisuutta.  

Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto pitää arkiliikuntahaastetta hyvänä esimerkkinä Olympiakomitean entistä vahvemmasta roolista liikunnallisen elämäntavan edistäjänä.

– Tutkimusten mukaan liikunnallinen elämäntapa kantaa pitkälle. Vanhempien liikuntatottumukset näkyvät heidän lastensa liikunta-aktiivisuudessa jopa keski-ikään saakka. Vanhemmat toimivat liikunnan roolimalleina omille lapsilleen, korostaa Taina Susiluoto.

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi 

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957. www.saarioinen.fi 

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista