Sporttihaku on avattu – kaikki harrastukset nyt yhdessä paikassa! 

Joko sinun seurasi on tuonut tarjontansa Suomisportin Sporttihakuun?  Nyt viimeistän kannattaa hoitaa asia kuntoon ja saada omalle seuralle näkyvyys osana Olympiakomitean syksyn valtakunnallista Harrastamisen Kipinä -kampanjaa!
 

”Harrastus lapselle, tytölle, pojalle…” on nyt kesän kääntyessä syksyyn yksi Googlen haetuimpia hakusanoja. Googlen tuloksista löytyy sattumanvaraisesti erilaisia hakutuloksia: keskusteluryhmiä, uutisia, artikkeleita ja liikuntapalvelujen tarjoajia. Tästä on vielä pitkä matka harrastuksen löytymiseen urheiluseurasta ja toimintaan mukaan ilmoittautumiseen.  Hakukoneoptimointi kun ei ole urheiluseurojen ydinosaamista ja tehtävä.

Olympiakomitea on juuri julkaissut uudistuneen Sporttihaku -palvelun, mikä ratkaisee tämän ongelman. Nyt kaikki harrastukset löytyvät helposti yhdestä paikasta – Suomisportin Sporttihausta. Sporttihaku on urheilun palvelujen verkkokauppa, joka kokoaa yhteen urheiluseurojen harrastukset. Se on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama ja ilmoittautua mukaan. Sporttihaku tarjoaa seuroille ilmaisen markkinointikanavan toiminnalleen.

Pakilan Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Sanna Mäkelä kuvaa Sporttihakua seuroille hyväksi mainosalustaksi.   

Sporttihaun avulla seurat saavat välitettyä tietoa ryhmistään ja toiminnastaan sekä pystyvät tekemään suorat ohjaukset Sporttihausta seuran nettisivuille. Mielestäni seurojen on äärimmäisen tärkeää hyödyntää erilaisia mahdollisuuksia tuoda esiin toimintaansa. Haluamme erityisesti saada liikkumaan sellaisia ihmisiä, joilla ei vielä ole harrastusta, Mäkelä summaa. 

Olympiakomitea ja lajiliitot haluavat tukea urheiluseurojen markkinointia yhteisellä viestintä- ja markkinointikampanjalla sekä uudella Sporttihaku -palvelulla. Harrastamisen Kipinä -kampanjan ulko- ja digimainontaa toteutetaan 4.8.-31.9.2023. Kampanja näkyy laajasti bussipysäkkimainonnassa, julkisten harrastuspaikkojen digitauluilla sekä verkon digimainonnassa ja ohjaa suoraan etsimän harrastuksia Sporttihausta.

Nyt on oikea aika seuroissa aktivoitua ja tulla mukaan koko urheiluyhteisön yhteiseen ponnistukseen – jotta lapset, nuoret ja aikuiset liikkuisivat enemmän! 

Miten tuon seurani Sporttihakuun?  

Näin luot tapahtuman Sporttihakuun! 

Lue lisää Sporttihausta 

Varaa nopea 15min demo, niin katsotaan homma yhdessä kuntoon! 

Tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun: suomisport@olympiakomitea.fi. 

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista