Sporttihaku tuo näkyvyyttä eri harrastusmahdollisuuksille – Kiipeilyurheilijat luottavat digitalisaation lisäävän seurojen harrastustarjonnan tunnettuutta

Kiipeilyurheilijat hyödyntää Suomisportia toiminnassaan aktiivisesti. Harjoitusryhmien ja tapahtumien hallinnointi on seuran mukaan yksinkertaistunut Suomisportin myötä huomattavasti.

– Siirryimme Suomisportiin, koska halusimme ammattimaistaa toimintaamme. Halusimme järkevöittää järjestelmiämme ja hoitaa asiat tietoturvallisesti. Suomisport tarjosi tarpeisiimme ratkaisut, kertoo Kiipeilyurheilijoiden toiminnanjohtaja Joonas Levón.

Kiipeilyurheilijat kokee Suomisportin helpottaneen erityisesti seuran ryhmien ja tapahtumien hallinnointia.

– Palvelu on selkeyttänyt seuramme arkea huomattavasti, kun asioita ei tarvitse hoitaa monia väyliä pitkin.

Levón näkee digitalisaation olevan väistämätön osa seurojen tulevaisuutta.

– Uskon digitalisaation tuovan seuroille entistä parempia mahdollisuuksia tavoittaa potentiaalisia uusia harrastajia ja innostaa ihmisiä liikkumisen pariin.

Sporttihaku on mahdollisuus koko urheiluyhteisölle

Kiipeilyurheilijoihin kuuluu 1 700 jäsentä. Uusien harrastajien innostamisen ohella on tärkeää pitää nykyinen jäsenistö mukana toiminnassa. Seura haluaakin tarjota erilaisia harrastamisen vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Syksyn Sporttihaussa seura haluaa tuoda tarjontaansa esiin mahdollisimman monipuolisesti.

– Sporttihaku tuo eri harrastusmahdollisuuksille näkyvyyttä laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Uskon, että Sporttihaun avulla saamme innostettua uusia harrastajia lajimme pariin ja lisättyä toimintamme laajuuden tietoisuutta vanhoissa harrastajissamme, Levón toteaa.

Seura haluaa muun muassa päivittää harrastusryhmiensä tiedot ajan tasalle ja tuoda palveluun mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia harrastusvaihtoehtoja.

 – Sporttihaku kannattaa nähdä mahdollisuutena tuoda esiin oman seuran toimintaa sen koko laajuudessaan. Tämä on koko urheiluyhteisölle loistava sauma innostaa mahdollisimman moni uuden harrastuksen pariin, Levón rohkaisee.

Screenshot

Mikä Sporttihaku?

Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu syksyllä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjonta.

Liikkujille ja potentiaalisille uusille harrastajille Suomisportissa on jo nyt tarjolla yli 1 000 erilaista urheilun tapahtumaa. Seurat saavat palvelun käyttöönsä ilmaiseksi ja voivat sen avulla markkinoida toimintaansa tehokkaasti uusille harrastajille ja jäsenille. Syksyllä urheiluyhteisö toteuttaa laajan harrastamisen kipinä -kampanjan, mikä ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään harrastukset. Nyt kannattaa siis seuroissa aktivoitua ja tuoda seura ja sen palvelut Sporttihakuun.

Lue lisää Sporttihausta ja sen käyttöönotosta seuroille

Teksti: Aliisa Varuhin

Kuva: Kiipeilyurheilijat

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista