Suomalaiset Tokiossa tiistaina 3.8.

Yleisurheilussa Elmo Lakka juoksee 110 m alkuerissä ja nyrkkeilyssä Mira Potkonen kohtaa turkkilaisen. Arvi Savolainen ottelee paikasta pronssiotteluun. 

Yleisurheilussa nähdään huomenna vain yksi suomalaissuoritus, kun Elmo Lakka juoksee 110 m aitojen viidennessä alkuerässä klo 13:42. Hän analysoi rataa nopeaksi ja kertoo, että viimeistely on sujunut suunnitellusti. 

– Jaloissa ja kropassa on ihan hyvä fiilis ja kyllä mä lähden kauden parhaimpia aikoja hakemaan. Rata vaikuttaisi olevan aika nopea. Se vaatii, että jalat on hereillä, että mahtuu aitaväleihin. Mutta jos saa juoksun kohdalleen, niin varmasti juoksee ennätyksiä. Sitä lähdetään hakemaan niin kuin joka juoksussa. 

Arvi Savolainen ottelee huomenna klo 5 keräilyottelussa, jossa panoksena on paikka pronssiotteluun. Häntä vastaan asettuu Kirgisian Uzur Dzhuzupbekov

Nyrkkeilijä Mira Potkonen on edennyt jo kolmanteen otteluunsa, jossa vastaan asettuu Turkin Esra Yildiz. Ottelu alkaa klo 11:15. Voitolla Potkonen etenee semifinaaleihin eli käytännössä varmistaa mitalin olympiaturnauksessa. 

  

Suomalaiset Tokiossa ti 3.8. 

5:00 M Paini greko -97 kg keräilyerät: Arvi Savolainen 

11:15 N Nyrkkeily 57-60 kg, 1/8: Mira Potkonen 

(13:30 M Paini greko -97 kg mitaliottelut: Arvi Savolainen) 

13:10 (13:42) M YU 110 m aj alkuerät: Elmo Lakka 

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista