Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptissa mukana jo yli 100 toimijaa – tule mukaan rakentamaan toimintakykyisempää Suomea!

Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptissa on mukana jo yli 100 toimijaa. Tammikuun alussa lanseerattu konsepti on kerännyt mukaansa moninaisen joukon eri toimijoita ja toinen toistaan kekseliäämpiä lupauksia toimintakyvyn lisäämiseksi.

Toimintakykyinen Suomi -työn vetäjä ja Olympiakomitean liike ja liikunnallinen elämäntapa -yksikön johtaja Petri Keskitalo on iloinen, että konsepti on tavoittanut monet toimijat.

– Olemme saaneet lyhyessä ajassa mukaan merkittäviä toimijoita eri yhteiskunnan toimialoilta. Tämä kertoo siitä, että toimintakyvyn kehittäminen ja hyvinvointiyhteiskunnan turvaaminen nähdään tärkeänä, ja se on hyvällä tiellä.

– Kannustan jokaista toimijaa liittymään mukaan. Yhteiseen työhön tarvitaan meitä kaikkia – vain yhdessä voimme luoda muutoksen parempaan, Keskitalo kuvaa.

Lue koko uutinen Toimintakykyinen Suomi -sivustolta.

#LupausSuomelle #LöfteTillFinland #Liikkumishaaste

Suomen Olympiakomitea, Yle, Kuntaliitto, työmarkkinakeskusjärjestöt ja Deloitte ovat käynnistäneet Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptin, jonka tavoitteena on rakentaa pysyvää muutosta yli vuosikymmenten. Konseptin avulla liikkuminen ja toimintakyky palautetaan Suomen vahvuudeksi.

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista