Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suojelijaksi Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptille

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut toimimaan Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptin suojelijana.

– Liikkumattomuuden kustannukset ovat todellinen rasite Suomelle. Haastoin suomalaiset liikkumaan viime elokuussa. Ja olen ilolla seurannut, miten syksyllä lähdettiin kävelemään ja harrastamaan. Ei pelkästään Töölössä ja Helsingissä, vaan ympäri Suomen on järjestetty erilaisia liikuntatempauksia. Tempauksen ei kuitenkaan ole hyvä jäädä vain yhteen päivään. Meidän on tehtävä kestävä ryhtiliike yhdessä, kannustaa tasavallan presidentti Niinistö tervehdyksessään.

– Maailma ympärillämme on muuttunut. Liikkumattomuudesta ja paikallaanolosta on muodostunut vakava vitsaus. Suomessa tehdään paljon hyvää työtä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn parantamiseksi, mutta nämä toimet eivät ole riittäneet kääntämään huolestuttavaa kehitystä. Tarvitsemme nyt uuden otteen liikkeen palauttamiseksi arkeemme, toteaa Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori.

Suomen Olympiakomitea, Yle, Kuntaliitto, työmarkkinakeskusjärjestöt ja Deloitte ovat käynnistäneet Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptin, jonka tavoitteena on rakentaa pysyvää muutosta yli vuosikymmenten. Työ alkaa nyt ja siihen tarvitaan meitä kaikkia. Mikä on sinun lupauksesi Suomelle?

#LupausSuomelle #LöftetillFinland #liikkumishaaste

Lue lisää www.toimintakykyinensuomi.fi

Kuva: Tasavallan presidentin kanslia

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista