Vuokatti Team Sport mukana Sporttihaussa: ”Haluamme tarjota liikkumisen mahdollisuuksia mahdollisimman monelle”

Vuokatti Team Sport haluaa tarjota Sporttihaun avulla harrastustoimintaa mahdollisimman monelle. Jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon erikoisseura näkee valtakunnallisessa Sporttihaussa runsaasti hyötyjä. Vuokatti Team Sportin Suomisportin pääkäyttäjän Harri Heikkisen mukaan Sporttihaku edistää keskeisellä tavalla erilaisten harrastusmahdollisuuksien tunnettuutta.

Uusien vakinaisten harrastajien sitouttamisen lisäksi Heikkinen näkee potentiaalia myös matkailijoiden aktivoimisessa.

– Vuokatti houkuttelee vuosittain alueelleen jopa miljoona matkailijaa. Olisi hienoa, jos voisimme tarjota liikunta-aktiviteetteja entistä enemmän myös heille. Tekemistä kaipaava matkailija voi tarkistaa Sporttihausta alueen tarjonnan ja ilmoittautua mukaan tätä kiinnostavaan aktiviteettiin, Heikkinen kuvaa.

Vuokatti Team Sportin kokemukset Suomisportista ovat olleet kokonaisuudessaan positiivisia. Seura hyödyntää Suomisportia toiminnassaan laajasti.

– Näemme reaaliajassa harjoituksiin ilmoittautuneet, maksuliikenteen hoitaminen on yksinkertaistunut ja murheet tietoturvasta ovat siirtyneet sivuun.

Heikkinen uskoo, että palvelun luotettavuus madaltaa liikkujan kynnystä ilmoittautua mukaan toimintaan.

– Tapahtuman keskeiset tiedot ovat helposti saatavilla, eikä harrastusta etsivän tarvitse miettiä tietoturva-asioita. Suomisport on helpottanut sporttiarkeamme huimasti ja myös harrastajamme ovat kokeneet palvelun hyödylliseksi.

Sporttihaku auttaa löytämään mieluisan harrastuksen: monipuolinen ja laaja tarjonta helposti löydettävissä

Mitä laajemmille joukoille harrastustoiminnasta kerrotaan, sitä todennäköisemmin ihmiset löytävät itselleen mieluisia liikkumisen tapoja.

Heikkinen kertoo törmäävänsä usein pohdintaan eri harrastusvaihtoehdoista. Sporttihaun avulla uusia harrastuksia on mahdollista löytää kätevästi yhdestä paikasta.

– Uskon Sporttihaun helpottavan keskeisellä tavalla harrastuksen ja mieluisten liikuntamuotojen löytämisessä. Haluamme olla Sporttihaussa mukana, koska on tärkeä tarjota liikkumisen mahdollisuuksia mahdollisimman monelle, hän summaa.

Mikä Sporttihaku?

Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu syksyllä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjonta.

Liikkujille ja potentiaalisille uusille harrastajille Suomisportissa on jo nyt tarjolla yli 1 000 erilaista urheilun tapahtumaa.

Seurat saavat palvelun käyttöönsä ilmaiseksi ja voivat sen avulla markkinoida toimintaansa tehokkaasti uusille harrastajille ja jäsenille. Syksyllä urheiluyhteisö toteuttaa laajan harrastamisen kipinä -kampanjan, mikä ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään harrastukset. Nyt kannattaa siis seuroissa aktivoitua ja tuoda seura ja sen palvelut Sporttihakuun.

Lue lisää Sporttihausta ja sen käyttöönotosta seuroille

Teksti: Aliisa Varuhin

Kuva: Vuokatti Team Sport

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista