Yritysmaratonviesti ehdolla vuoden 2023 yritystapahtumaksi

Yritysmaratonviesti 2023 – Suomen liikuttavin yritystapahtuma on valittu vuoden Yritystapahtuma -kategorian finalistiksi Sponsorointi & Tapahtumat ry:n järjestämässä kilpailussa. SPOT ry on itsenäinen yhteisö, jonka tavoitteena on koota yhteen alan ammattilaiset edistämään sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta, osaamista sekä arvostusta.

Kilpailussa on omat sarjansa urheilusponsoroinnille, kulttuurisponsoroinnille, yhteiskunnalliselle sponsoroinnille, paikalliselle sponsoroinnille ja henkilöstösponsoroinnille sekä omat sarjansa kuluttajille ja yrityksille suunnatuille tapahtumille. Kilpailun voittajat ja kunniamainintojen saajat julkistetaan SPOT ry:n järjestämässä gaalassa torstaina 7. maaliskuuta Helsingin Kulttuurikasarmilla.

Yritysmaratonviesti – mitä, missä, milloin

Yritysmaratonviesti on Suomen suurin työyhteisöille suunnattu hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma, joka järjestettiin vuonna 2023 jo 13. kerran. Yritysmaratonviesti liikuttaa suomalaisia työpaikkoja ja edistää henkilöstön liikunnallista elämäntapaa. Tapahtuman tuotolla tuetaan lasten liikuntaa.

Yritysmaratonviestissä yritysjoukkueet juoksevat, hölkkäävät tai kävelevät viestimuodossa (noin 2 km per kierros) yhteensä maratonin mittaisen matkan. Yritysmaratonviesti on matalan kynnyksen tapahtuma, johon voi osallistua kuntotasosta riippumatta. Joukkueet voivat valita tavoitteidensa mukaan joko kilpa-, kunto- tai rentosarjan. Osallistuminen on mahdollista myös pyörätuolilla.

Liikkumisen lisäksi kyseessä on yhteisöllinen ja iloinen tapahtuma, jossa työyhteisöt pääsevät viettämään yhdessä aikaa sekä vaihtamaan kuulumisia muiden osallistujien kanssa nauttien raikkaasta ulkoilmasta.

Helsingissä juostaan 17.5. ja Tampereella 24.5. Lue lisää ja ilmoita joukkueesi mukaan!

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista