Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Joukkuepelit

Tehtävä

Joukkuepelien yhteistyöverkosto.

Kenelle

Suomen suurimmat joukkuepelit ovat yhdistäneet voimansa paremman pelin puolesta. Yhteistä menestyssuunnitelmaa laatimassa olleet lajit ovat jalkapallo, jääkiekko, koripallo, käsipallo, lentopallo ja salibandy.

Tavoite

Edistää joukkuepelien yhteistä menestyssuunnitelmaa Parempaa peliä joka päivä, joka määrittää joukkuepeleille yhteiset painopisteet: peli, valmennusosaamisen kehittäminen ja urheilullisuus.

Verkostovastaava

Aki Tammivaara, 1.1.2018 alkaen
Joukkuepelien vastuuvalmentaja
Huippu-urheiluyksikkö

 

Alueelliset Pelaajan polku -illat keväällä 2018

 

”Eri joukkuelajien valmentajilla on varmasti paljon annettavaa toisilleen. Mistä kumpuaa Lauri Markkasen itseluottamus tai Tommi Siirilän monipuolisuus? Kuinka on mahdollista, että Patrik Laine siirtyi NHL-pelaajaksi 18 -vuotiaana tai että Tero Tiitulla on kaksi korkeakoulututkintoa? Onko kaikkein hienointa kuitenkin saada viettää liikunnallinen lapsuus, innostua ja omaksua liikunnallinen elämäntapa?”

– Kim Sällström, Salibandyliiton kehityspäällikkö

Joukkuepalloilulajin lasten valmentaja! Tule mukaan lajien yhteiseen tapaamiseen tutustumaan, jakamaan kokemuksia ja oppimaan lasten valmennuksesta. Alueelliset tapahtumat ovat jatkoa valtakunnallisille tapahtumille.

Pelaajan polku -illat järjestetään Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla keväällä 2018. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan mahdollisemman pian.

tiistai 16.1. klo 18-20 Kastellin monitoimitalo, Oulu

 

Tapahtumat järjestetään yhteistyössä jalkapallon, jääkiekon, koripallon, käsipallon, lentopallon, salibandyn lajiliittojen, urheiluakatemioiden, liikunnan aluejärjestöjen ja olympiakomitean kanssa.

 

 

Materiaalit 2016:

Pelaajan polku-päivä 26.10.2016
Aiheina lapsuusvaiheen valmennus ja laatutekijöiden ja toimintatapojen arviointi joukkuepalloilulajeissa.

Pelaajan polku-päivä 16.9.2015
Aiheina valmennusjärjestelmät ja erityisesti valintavaiheen ratkaisut.