Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Valmennusrahasto

HUOM! Valmennusrahasto on suljettuna 3.7.-23.7.2023 välisenä aikana. Lähetäthän laskusi hyväksyttäväksi hyvissä ajoin ennen kesän kiinnioloa, jotta ne ehditään käsitellä.
Yleisen valmennusrahaston tarkoituksena on hallita Suomessa yleisesti verovelvollisten yksilöurheilijoiden aktiiviuran valmennus- ja urheilutoimintaa varten rahastoimia urheilemisesta saatuja tuloja. Rahastoon voi siirtää tuloverolain 116 a §:ssä tarkoitettuja tuloja.

Yhteystiedot

  • Suomen Urheilun tukisäätiön asiamies on Arto Kuusisto.
  • Valmennusrahaston asiamies on Perttu Pajukoski. etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi, puh. 050 329 1228
  • Valmennusrahaston kirjanpitäjä on Marika Bister-Sandström. valmennusrahasto@olympiakomitea.fi, puh. 050 5620 561
  • Saldokyselyt ja vastaavat kysymykset osoitteeseen valmennusrahasto@olympiakomitea.fi.

Pankkitiedot

Name of account holder: Suomen Urheilun Tukisäätiö / Y-tunnus: 3143471-7
Address of account holder: Valimotie 10, 00380 Helsinki, Finland
Bank name: Nordea Finland
Address: Aleksanterinkatu 36, 00020 Nordea, Finland
Bank account: IBAN: FI49 1562 3000 1034 91 Swift: NDEAFIHH

Liittyminen ja vuosimaksu

  • Suomen Urheilun tukisäätiön rahastoon voi liittyä yksilöurheilija, joka on Suomessa yleisesti verovelvollinen ja jolla on vähintään 800 euron vuotuiset urheilutulot.
  • Valmennusrahaston vuosimaksu on 55,00 euroa vuonna 2022. Vuosimaksu otetaan suoraan urheilijan säätiössä olevalta tililtä.
  • Mikäli urheilu-ura on päättynyt tai rahaston käyttö loppunut, ilmoita siitä aina rahastoon. Vuosimaksu peritään niin kauan, kunnes rahaston käytön lopettamisesta on tehty ilmoitus ja rahaston varat on nostettu pois.

Kolmikantasopimusten allekirjoittaminen

Säännöt, ohjeet ja lomakkeet

 

HUOM! Luethan menettelytapaohjeen ennen ilmoittautumistasi jäseneksi

Valmennusrahasto kerää urheilijan henkilötietoja rahaston ja urheilijan yhteydenpitoa ja maksutapahtumia varten. Lisäksi tietoja tarvitaan verottajalle tehtäviä ilmoituksia varten. Urheilijanumero annetaan myös lajiliiton edustajalle, liiton niitä tiedustellessa. Muille tietoja urheilijasta ei kerrota tai anneta.

Henkilötiedot on talletettu Olympiakomitean taloushallinnon järjestelmiin. Tiedot poistetaan, kun urheilijan rahaston käyttöoikeus päättyy ja urheilijan rahat on nostettu. Poiston jälkeen rekisteriin jää urheilijan koko nimi ja urheilijatunnus uudelleen ilmoittautumista varten.

>>Ilmoittautuminen valmennusrahastoon