Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Kumppanit

Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomalaisen liikunnan valtion rahoitus on lähes 100 % Veikkauksen Veikkaustuottoa. Veikkauksen kanssa viemme eteenpäin sekä huippu-urheilua että liikkeen lisäämistä – Liikutamme suomalaisia!

 

OP edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.  Pitkän historian omaava yhteistyömme keskittyy seuratoimintaan sekä lasten ja nuorten liikuntaan. Tuplaturva tuo vakuutusturvaa liitoille ja seuroille. Lisätietoja tästä.

Lasten Liike

Lasten Liike on liikuntayhteisön, koulujen ja yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten lasten liikunnan ja kerhotoiminnan lisäämiseksi. Lasten liikkeen kumppani löytyvät täältä.

 

Seuratoiminta ja liikkuva arki

 

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Tähtiseuratoiminnan kautta. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä 15 Gasumin myöntämän kannustuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen vuoden Tähtiseurapalkinto.

Alko edistää ja tukee päihteetöntä urheilua. Alko tukee mm. merkittävällä Kasva Urheilijaksi –stipendillä sinettiseuraa, joka on edistänyt esimerkillisesti nuorten urheilijoiden kokonaisvaltaista elämänhallintaa.

 

Seuratoiminnan palvelukumppanit

Palvelukumppanit luovat omilla palveluillaan puitteet menestyksekkäälle ja laadukkaalle urheiluseuratyölle.

 

Taloushallinto

 

Rantalainen on urheiluseurojen taloushallinnon asiantuntijakumppani. Yhteistyön kautta seurat ja lajiliitot saavat apua talouden hallintaan, joko työvälineiden ja koulutuksen avulla tai ulkoistamalla koko palvelun ammattilaisille.

 Visma Solutions ja Netvisor on urheiluseurojen taloushallinnon järjestelmäkumppani. Yhteistyön tavoitteena on tuoda ammattimaisuutta seuratoiminnan taloushallintoon ja vapauttaa aikaa talousseurannasta seuran johtamiseen.

 

Paino- ja sisältöpalvelut

 

Grano tarjoaa Olympiakomitean jäsenjärjestöille työkalut brändikuvan rakentamiseen sekä uuden ketterän keinon paino- ja tapahtumatuotteiden tuottamiseen ja tilaamiseen.

 

 

Oikeudelliset palvelut

 

Inventio auttaa urheilun toimijoita lakiasioissa.

 

Matkustaminen ja kokoukset

 

Viking Line on urheiluseurojen seminaarien ja laivamatkojen kumppani.

 

Urheilutapahtumat ja tapahtumatuotanto

 

Ramirent rakentaa puitteet onnistuneille urheilutapahtumille. Yhteistyön tavoitteena on helpottaa seurojen,  lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tapahtumarakentamisen palveluilla. Ramirent on mukana ekologista tapahtumajärjestämistä edistävässä Ekokompassi hankkeessa.

 

Lippupiste on kumppanimme lipunmyyntiin.  Osana yhteistyötä Lippupiste tarjoaa urheiluseuroille erikoispalvelun pientapahtumien lipunmyyntiin.

 

 

Olosuhteet

Liikunta- ja urheilupaikkojen varustaja Unisport Saltex Oy vauhdittaa eri-ikäisten liikkujien liikuntaolosuhteiden kehittämistä yhdessä olosuhdetyömme kanssa.

 

Olympiakomitea ja Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää suomalaista liikunnallista lapsuutta.
Yhteistyö  tarkoittaa innostavien sisältöjen viemistä päiväkotien arkeen, jokapäiväisen liikkeen lisäämiseksi jokaiselle lapselle.

 

Yritysmaratonviesti 22.5.2020 on yritysten hyväntekeväisyystapahtuma, joka juoksuttaa yrityksiä, energisoi työyhteisöjä ja kerää tukea alakouluikäisten lasten liikunnallisiin iltapäiväkerhoihin. Yritysmaratonviestiin ja sen yhteistyökumppaneihin voit tutustua täällä.