Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Kampanjat

Kampanjakalenteri

Liikkujan polku -verkoston jäsentahojen valtakunnallisia liikuntaa ja urheilua koskevia kampanjoita.

Jos haluat oman kampanjasi näkyville tälle sivulle, täytä lomake tästä!

Kampanjat 2022:

Talvikilometrikisa 1.1.-28.2.

Uusi vuosi käynnistyy pyöräilyllä! Talvikilometrikisan tavoite on kannustaa yhä suurempi joukko suomalaisia löytämään pyöräilyn ilo myös talvella. Haaste on erityisesti heitetty  työnantajille, koska työpaikoilla on loistavat mahdollisuudet kannustaa talvella pyöräilyyn ja pitää pyörät pyörimässä koko vuoden ajan.

 

Kansallinen hiihtopäivä 29.1.

Kansallinen Hiihtopäivä innostaa ihmiset ympäri Suomen hiihtämään samana päivänä. Millaista positiivista energiaa olisikaan ilmassa päivänä, jolloin miljoona suomalaista olisivat samaan aikaan liikkeellä! Olympiastadion toimii tapahtuman keskuspaikkana, mutta liike on maanlaajuinen. Kampanjan järjestävät Suomen Hiihtoliitto, Suomen Latu, Sydänliitto, Työväen Urheiluliitto ja YLE.


Rakastu hiihtoon 29.1.-27.2.

Rakastu hiihtoon -kampanja kutsuu kaikki ladulle! Kampanjan tavoitteena on innostaa hiihtoon, jakaa helppoja vinkkejä sekä edistää hyvää latuetikettiä. #rakastuhiihtoon #kaikkiladulle

 

UlkonaKuinLumiukko 14.2.-13.3.

Ulkona kuin lumiukko -kampanjan tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. Viime talvena suomalaiset rakensivat yli 12 000 lumiukkoa!

 

Kävelybuumi

Kävelybuumi-hankkeen tavoitteena on nostaa esiin korona-ajan myönteisiä kävely- ja lähiliikuntakokemuksia, jotta kävelybuumi muodostuu pysyväksi tavaksi mahdollisimman monelle suomalaiselle.