Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Kampanjat

Kampanjakalenteri

Liikkujan polku -verkoston jäsentahojen valtakunnallisia liikuntaa ja urheilua koskevia kampanjoita.

Jos haluat oman kampanjasi näkyville tälle sivulle, täytä lomake tästä!

Kampanjat 2022

Leikkipäivä-viikko 18.-23.4.

Tule mukaan juhlistamaan valtakunnallista Leikkipäivää 2022 – leikki yhdistää sekä ylläpitää toivoa ja turvallista arkea. Viikko huipentuu valtakunnalliseen Leikkipäivään lauantaina 23.4.2022. Vuoden teemana on “Leikkien pallon puolesta”, jolla halutaan nostaa esiin leikin moniulotteinen suhde kestävään kehitykseen.

 

Polkujuoksukiertue 21.4.-22.5.

Suomen Ladun järjestämissä kiertuetapahtumissa pääset ohjatulle polkujuoksulenkille, oppimaan polkujuoksun tekniikkaa ja tutustumaan oheisharjoituksiin. Tapahtumissa pääset testaamaan Hokan polkujuoksukenkiä ja Garminin polkujuoksukelloja.

 

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

 

Aktiv året om -kampanja käynnistyi 1.3. 

Folkhälsanin ja Finlands Svenska Idrottin yhteinen liikuntakampanja kannustaa liikkumaan ympäri vuoden! Kampanja-aika on kolmena erillisenä kuukautena: maaliskuussa, kesäkuussa ja marraskuussa. Liity mukaan, voita huikeita palkintoja – ja houkuttele myös kaverit mukaan!

 

Kävelybuumi

Kävelybuumi-hankkeen tavoitteena on nostaa esiin korona-ajan myönteisiä kävely- ja lähiliikuntakokemuksia, jotta kävelybuumi muodostuu pysyväksi tavaksi mahdollisimman monelle suomalaiselle.