Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Perinteisesti Unelmien liikuntapäivä täyttyy liikkumisen ilosta ympäri Suomen. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää!

Ensi kevään Unelmien liikuntapäivän suunnittelua käynnistellään parhaillaan. Varmaa on se, että Unelmien liikuntapäivä kannustaa liikkeelle myös tulevana keväänä. Merkkaathan siis 10.5. jo kalenteriin!

Menneen vuoden tunnelmista voit nauttia uutisjutusta täällä.

 

Taustaa

Olympiakomitea tukee koko kansan liikkumista. Innostamme eri-ikäisiä liikkumaan ja löytämään itselle sopivat tavat liikkua rohkaisemalla kokeiluihin ja yhdessä tekemiseen.  Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, joka on järjestetty jo neljä kertaa. Päivä täyttyy iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea. Tapahtumia voivat järjestää esim. kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri maan.

Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä muun muassa liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot.  Päivää koordinoi Suomen Olympiakomitea. Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää.  Haastamme kaikki iloisesti liikkumaan Unelmien liikuntapäivänä!

 

Lisätietoja: www.unelmienliikuntapaiva.fi

Seuraa meitä somessa:

Instagram/Unelmien liikuntapäivä

Facebook/Unelmien liikuntapäivä

Twitter/Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua!