Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Unelmien liikuntapäivä kunnissa

​Unelmien liikuntapäivä innostaa liikkeelle 10.5., ja sitä on toteuttamassa valtava joukko toimijoita. Kunnilla on mahdollisuus tehdä näkyväksi sekä kunnan omaa että paikallisten liikkumista edistävien tahojen toimintaa ja liikuntaolosuhteita – ja sytyttää kuntalaisissa liikkumisen kipinää. Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä on mukana mahdollistamassa toimintakykyistä Suomea

Haastamme kaikki kunnat mukaan rakentamaan tätä yhteistä liikkumisen juhlapäivää!

Ilmoita kuntasi mukaan tästä!

Lisätietoa Unelmien liikuntapäivästä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi löydät täältä.

Näin kunta voi osallistua

  • Kannustamalla urheiluseuroja, yhdistyksiä, yksityisiä palveluntuottajia, työpaikkoja, päiväkoteja, oppilaitoksia ja yksittäisiä kuntalaisia järjestämään pieniä ja suuria liikkumisen tapahtumia​
  • Vapauttamalla käyttöön kunnan tiloja ja viestimällä liikuntapaikoista​
  • Tarjoamalla omissa liikuntapaikoissa ohjelmaa
  • Viestimällä alueen iloisista liikkumisen tapahtumista, joihin kuntalaiset voivat osallistua​
  • Tarjoamalla omille työntekijöille mahdollisuuden nauttia Unelmien liikuntapäivästä 10.5.

 

Viestikää päivästä, innostakaa eri tahoja mukaan ja varmistakaa, että tapahtumista ilmoitetaan kuntalaiset tavoittavissa kanavissa. Kaikki päivään osallistuvat toimijat voivat hyödyntää materiaalipankista löytyviä materiaaleja. Materiaaleja on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kertokaa päivästä ja tapahtumista somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja #LupausSuomelle / #LöftetillFinland. Voitte hyödyntää #unelmienliikuntapäivä-tunnisteen rinnalla oman kuntanne tunnistetta esim. #unelmienliikuntapäiväsalo #unelmienliikuntapäivätampere. Kuntakohtaisten tunnisteiden avulla on mahdollista kohdentaa ja etsiä lähialueen liikuntatarjontaa lähempänä tapahtumapäivää.

 

Mukana olevat kunnat

Kokoamme listan mukana olevista kunnista ja linkitämme kunnan kohdalle ilmoittamanne kanavan, josta kuntalaiset löytävät tapahtumat kootusti. Ilmoita kuntasi mukaan!