Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Sporttitalo

Vuoden 2018 helmikuussa Sporttitaloon Helsingin Pitäjänmäkeen muutti suuri joukko urheilujärjestöjä ja niitä lähellä olevia toimijoita. Talossa toimii kesäkuun alussa kaikkiaan 56 eri organisaatiota ja 350 työntekijää. Tiloja on lähes 4800 neliötä.

Valtaosa liitoista muutti taloon alun perin SVUL:n rakennuttamasta talosta Radiokadulta. Muuton tavoitteena oli kustannussäästöjen lisäksi edistää tilaratkaisuilla myös yhdessä tekemistä ja nykyaikaisia työntekemisten tapoja. Sporttitalossa on monenlaisia mahdollisuuksia työntekemiseen sekä yhdessä että erikseen.

Talossa on tilaa edelleen uusille liikunta- ja urheilualan toimijoille.

  • Postiosoite: Valimotie 10, 00380 Helsinki
  • Käyntiosoite: Valimotie 10, 5.krs, Helsinki
  • Aulapalvelu ja liittojen postilokerot sijaitsevat Valimocenterissä, Valimotie 13 A
  • Suuret tavaratoimitukset tuotava lastaussillan kautta: Hiomotie 3 (sisäpiha)

Vieraaksi Sporttitaloon

Vieraat kirjautuvat saapuneiksi Sporttitalon ala-aulan virtuaaliaulaan ja saavat automaatista kuvallisen henkilökohtaisen kulkukortin. Kortti on pidettävä näkyvillä koko vierailun ajan. Tilaisuuden järjestäjä / kutsun lähettänyt henkilö tulee aina vierastaan vastaan 5. kerroksen aulaan.
Huom. Jos tulet ennalta sopimatta, niin varmistathan liitosta, että siellä ollaan paikalla!

Saapumisohjeet

Sporttitalo sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella Valimossa, Vihdintien ja Pitäjänmäentien välissä. Valimon asemalle on talolta n. 500 metrin matka.

Pitäjänmäelle pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Aluetta sivuavat Vihdintie (tie 120) ja Pitäjänmäentie, joita pitkin kulkevat bussit Espooseen, Vantaalle sekä Helsingin keskustaan. Myös poikittaisliikenteen linjat, kuten jokerilinja 550 ja 54, kulkevat alueelta. Sporttitalon pihalla on pyörätelineitä vieraiden käyttöön.

Vieraspysäköintipaikat sijaitsevat pihalla pääoven edessä. Pysäköinti on maksullista. Lisää pysäköintitilaa löytyy osoitteessa Valimotie 23. Hiomotien puolella kadunvarsipysäköinti on maksutonta.

Lue uutinen muutosta (18.5.2017) >>

Yhteyshenkiöt Olympiakomiteassa:

Sopimukset:
Arto Kuusisto, arto.kuusisto@olympiakomitea.fi, 0400 613 014

Palveluiden koordinointi, sisäinen tiedotus:
Riikka Lahti, riikka.lahti@olympiakomitea.fi, 044 544 0656