Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Suomisport

Suomisport on koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisport-palvelua käyttää tällä hetkellä 60 lajiliittoa, 125 urheilulajia, tuhansia urheiluseuroja sekä 230 000 kirjautunutta liikkujaa. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Palvelun kautta voi myydä ja hankkia kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita. Suomisportissa voi tarjota myös erilaisia tapahtumia: koulutuksia, kursseja ja kilpailuja. Suomisportin kautta järjestetään myös Urhea yläkoulutoimintaa sekä lasten liikunnallista iltapäiväkerhotoimintaa, lue lisää Lasten Liikkeestä.

Suomisportin automaattiset prosessit helpottavat arkea. Palvelun käytettävyys ja helppous ovat ensiluokkaisella tasolla. Suomisportissa käyttäjälle ei tule ensimmäistäkään turhaa napin painallusta.

Palveluun sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla, yhteisöltä poistuu luottoriski sekä tarve neuvotella erikseen maksupalvelusopimuksista. Lisäksi osoitemuutokset päivittyvät automaattisesti palvelun kautta ja tietosuoja on hoidettu ensiluokkaisesti. Hinnoittelu on transaktiopohjainen eikä se vaadi yhteisöltä omaa investointia.

Suomisportin urheilu- ja liikuntayhteisölle tarjoaa Olympiakomitea yhteistyössä Suomen parhaiden toimittajien Vincit Oyj:n ja Maksuturvan kanssa.

Kiinnostuitko? Laita postia osoitteeseen:suomisport@olympiakomitea.fi.

Sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat rullaamaan!

Olympiakomitean Suomisport-tiimi Sari, Juha ja Hanna

“Lisää aikaa liikkeelle!”

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

  • Myyntialusta lisensseille, jäsenyyksille ja tapahtumille.
  • Helppokäyttöinen ja nykyaikainen digitaalinen palvelu liitoille, seuroille ja liikkujille.
  • Avoin lähdekoodi: Edullisuus, räätälöitävyys, lajikohtaiset tarpeet ja integraatiot.
  • Ei investointikuluja, taloudellisia riskejä tai yllättäviä kuluja.
  • Suomisportin liittokäyttäjien kehittäjä Areena klikkaa tästä.

70 %

”Kasvavista palveluyrityksistä 70 prosenttia pyrkii digitalisoimaan liiketoimintansa.” (HS 12.4.2016). Päteekö sama urheilujärjestöihin?