Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Suomisport

Suomisport on Olympiakomitean jäsenilleen tuottama urheiluyhteisön oma, helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu helpottamaan lajiliittojen ja seurojen arkea. Suomisport tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun ja samalla tuottaa urheilun ”big dataa”. Suomisportin käytön tuloksena syntyy liikunnan ja urheilutiedon perusrekisteri sekä laadukasta faktatietoa lajiliittojen, seurojen, viranomaisten ja tutkijoiden käyttöön. Suomisportin automaattiset prosessit helpottavat arkea. Palvelun käytettävyys ja helppous ovat ensiluokkaisella tasolla. Suomisportissa käyttäjälle ei tule ensimmäistäkään turhaa napin painallusta.

Suomisport on kehitetty urheiluyhteisön, eli  lajiliittojen, seurojen ja liikkujien tarpeisiin. Palvelun kautta voidaan myydä ja hankkia kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenyyksiä ja muita tuotteita. Suomisportissa voi myydä ja tarjota myös erilaisia tapahtumia: koulutuksia, kursseja ja leirejä. Suomisportiin sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla, yhteisöltä poistuu luottoriski sekä tarve neuvotella erikseen maksupalvelusopimuksista. Lisäksi osoitemuutokset päivittyvät automaattisesti palvelun kautta ja tietosuoja on hoidettu ensiluokkaisesti. Hinnoittelu on transaktiopohjainen eikä se vaadi yhteisöltä omaa investointia.

Seurojen laatuohjelma Tähtiseurapalvelu avattiin syyskuussa 2018. Seuratukien hakupalvelu avattiin marraskuussa 2018. Seurojen sporttiarjen hallinnan työkaluja on kehitetty yhdessä seurojen kanssa vuonna 2019-2020. Kehittämisen tuloksena Suomisportin Seurapalvelun pilottiversio julkaistiin tammikuussa 2020. Palvelun avulla seura hallinnoi jäsenyyksiä ja ryhmiä, myy tapahtumia, kehittää seuran toimintaa sekä paljon muuta. Palvelu toimii myös mobiilisovelluksessa. Suomisportin Seurapalvelun avulla seura toimii tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan. Palvelun käyttöönotto on riskitön valinta seuralle: ei kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja, ei sitoutumista tai määräaikaisia sopimuksia. Lue lisää Seurapalvelusta.

Suomisportin urheiluyhteisölle tarjoaa Olympiakomitea yhteistyössä Suomen parhaiden toimittajien Vincit Oyj:n ja Svea Paymentsin kanssa. Suomisportin tietoturva on tarkastettu syksyllä 2020 Nixu Oyj:n toimesta. Tutustu Suomisportin selosteeseen henkilötietojen käsittelytoimista.

Seuraa Suomisportin Facebook-sivuja ja kuulet uusimmat uutiset palvelusta.

Kiinnostuitko? Laita postia osoitteeseen: suomisport@olympiakomitea.fi.
Sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat rullaamaan!

Helpompaa sporttiarkea!

Suomisport – Urheilun palvelut taskussasi

  • Myyntialusta urheilun palveluille
  • Helppokäyttöinen, nykyaikainen ja jatkuvasti kehittyvä digitaalinen palvelu liitoille, seuroille ja liikkujille.
  • Palvelun käyttöönotto on riskitön valinta liitoille ja seuroille: ei investointikuluja eikä kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Avoin lähdekoodi: edullisuus, räätälöitävyys, lajikohtaiset tarpeet ja integraatiot.
  • Palvelun tarjoaa Olympiakomitea jäsenpalveluna.
70 %

”Kasvavista palveluyrityksistä 70 prosenttia pyrkii digitalisoimaan liiketoimintansa.” (HS 12.4.2016). Päteekö sama urheilujärjestöihin?