Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Suomisport

Suomisport on Olympiakomitean jäsenilleen tuottama urheiluyhteisön oma, helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu helpottamaan lajiliittojen ja seurojen arkea. Suomisport tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun ja samalla tuottaa urheilun ”big dataa”. Suomisportin käytön tuloksena syntyy liikunnan ja urheilutiedon perusrekisteri sekä laadukasta faktatietoa lajiliittojen, seurojen, viranomaisten ja tutkijoiden käyttöön.

Suomisport on kehitetty urheiluyhteisön, eli  lajiliittojen, seurojen ja liikkujien tarpeisiin. Palvelun kautta voidaan myydä ja hankkia tällä hetkellä kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita. Suomisportissa voi myydä ja tarjota myös erilaisia tapahtumia: koulutuksia, kursseja ja kilpailuja. Suomisportin kautta järjestetään myös Urhea yläkoulutoimintaa sekä lasten liikunnallista iltapäiväkerhotoimintaa, lue lisää Lasten Liikkeestä.

Seurojen laatuohjelma Tähtiseurapalvelu avattiin syyskuussa 2018. Seuratukien hakupalvelu avattiin marraskuussa 2018. Seurojen sporttiarjen hallinnan työkalujen kehittäminen ajoittuu vuosille 2018-2020.

Suomisport on reilussa vuodessa kasvanut yli 385 000 rekisteröityneen liikkujan urheilupalveluksi. Siinä on mukana 85 lajiliittoa, kolme kaupunkia sekä 130 lajin palvelut. Jatkossa Suomisport tarjoaa alustan myös muille urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin palveluntarjoajille. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Suomisportin automaattiset prosessit helpottavat arkea. Palvelun käytettävyys ja helppous ovat ensiluokkaisella tasolla. Suomisportissa käyttäjälle ei tule ensimmäistäkään turhaa napin painallusta.

Palveluun sulautettujen maksupalvelutoimintojen kautta maksutieto on heti ajan tasalla, yhteisöltä poistuu luottoriski sekä tarve neuvotella erikseen maksupalvelusopimuksista. Lisäksi osoitemuutokset päivittyvät automaattisesti palvelun kautta ja tietosuoja on hoidettu ensiluokkaisesti. Hinnoittelu on transaktiopohjainen eikä se vaadi yhteisöltä omaa investointia.

Suomisportin urheilu- ja liikuntayhteisölle tarjoaa Olympiakomitea yhteistyössä Suomen parhaiden toimittajien Vincit Oyj:n ja Maksuturvan kanssa.

Kiinnostuitko? Laita postia osoitteeseen: suomisport@olympiakomitea.fi.
Sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat rullaamaan!

Olympiakomitean Suomisport-tiimi Hanna, Jussi ja Sari

“Lisää aikaa liikkeelle!”

Suomisport – Suomen suurin urheilupalvelu

Suomisport – Suomen suurin urheilupalvelu

  • Myyntialusta lisensseille, vakuutuksille, jäsenyyksille ja tapahtumille.
  • Helppokäyttöinen ja nykyaikainen digitaalinen palvelu liitoille, seuroille ja liikkujille.
  • Avoin lähdekoodi: edullisuus, räätälöitävyys, lajikohtaiset tarpeet ja integraatiot.
  • Palvelun tarjoaa Olympiakomitea jäsenpalveluna: ei investointikuluja, taloudellisia riskejä tai yllättäviä kuluja.
70 %

”Kasvavista palveluyrityksistä 70 prosenttia pyrkii digitalisoimaan liiketoimintansa.” (HS 12.4.2016). Päteekö sama urheilujärjestöihin?