Ahmat Ry

Jääkiekko
Paikkakunta Haukipudas
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivuahmat.net

Ahmat Ry on Haukiputaalla toimiva jääkiekon erikoisseura, joka tarjoaa monipuolista jääkiekkotoimintaa eri ikäryhmille ja taitotasoille. Seuran tavoitteena on edistää liikuntaharrastusta alueellaan siten, että mahdollisimman moni jäsen voi harrastaa kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua omien edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Toimintaperiaatteet:

Kaikille harrastusmahdollisuus: Ahmat Ry:ssä kaikki saavat harrastaa, ja jokaiselle löytyy taitotasosta riippumatta oma pelipaikka.

Kasvattajana toimiminen: Seura toimii kasvattajana luoden selkeät toimintatavat pelaajien ja vanhempien kanssa tehtävien pelisääntöjen avulla.

Koulutus ja terveelliset elämäntavat: Leireillä annetaan koulutusta terveellisistä elämäntavoista, ravinnosta, levosta ja suorituksista. Kauden aikana tiedotetaan näistä teemoista tietoiskujen muodossa.

Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus: Seura pyrkii toiminnallaan osoittamaan rehellisyyttä joukkueissa ja hallinnossa. Tasavertainen kohtelu joukkueiden eri vaiheissa ja tarpeissa mahdollistaa oikeudenmukaisuuden.

Ahmat Ry on yhteisöllinen jääkiekon erikoisseura, joka noudattaa Reilun pelin periaatteita kaikissa arjen toiminnoissaan ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden nauttia jääkiekosta omalla tasollaan.

Ahmat ry on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Pyrkivä Gymnastics ry

Voimistelu