GrIFK Jääkiekko ry

Jääkiekko
Paikkakunta Kauniainen
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivugrifkhockey.fi

IFK Grankulla on Kauniaisissa toimiva jääkiekkoseura, jonka joukkueissa, urheilukoulussa ja kiekkokoulussa on kausittain mukana 750-850 pelaajaa, sekä melkoinen joukko koulutettuja valmentajia, vanhempia, toimihenkilöitä jne.

Laaja joukkuetarjonta mahdollistaa pitkän yli 60 vuotta kestävän uran omassa seurassa tai lähialueen yhteistyöseurassa, lähellä kotia. Seuran ammattivalmentajien johdolla laaditussa urheilutoiminnan linjauksessa ovat mukana myös kasvatukselliset tavoitteet, jotka rakentavat seuran toimintakulttuuria ja kasvattavat pelaajaa toimimaan osana joukkuetta.

GrIFK on jääkiekon laatuseura, jossa kaikille alle 13-vuotiaille seuran ja joukkueen pelisääntöihin sitoutuville tarjotaan hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata jääkiekkoa oman taitotason mukaisella sarjatasolla. Meillä pyritään pitämään hauskaa ja harjoittelemaan jääkiekkoa sekä sosiaalisia taitoja yhdessä, ammattimaisessa valmennuksessa. Samalla pyrimme ylläpitämään urheilullista elämäntapaa ja terveyttä vauvasta vaariin saakka.

Tervetuloa mukaan kaikki tytöt ja pojat tutustumaan toimintaamme aina kiekkokouluikäisistä aikuisharrastajiin saakka!

GrIFK Jääkiekko on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Imatran Liikuntaseura ry

Voimistelu