Kajaanin Haka ry

Jalkapallo
Paikkakunta Kajaani
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivukajaaninhaka.fi

Toimimme aktiivisesti VRUA/Kajaanin urheilukampuksen kehittämistyössä, ja annamme osaamistamme ja tukeamme myös muiden kainuulaisten jalkapalloseurojen toimintaan.

Kajaanin Hakalla on tärkeä rooli alueen jalkapallo-osaamisen ja -kulttuurin kehittäjänä ja samalla sen elinvoimaisuuden kasvattajana. Näin seura on erottamaton osa menestyvää Kainuuta ja sen maakuntakeskusta Kajaania.

Toiminnassamme mukana olevilla on mahdollisuus päästä etenemään kohti omia unelmiaan henkilökohtaisesti yhteistyössä suunniteltua polkua pitkin. Meille on tärkeää, että jäsenemme voivat kehittyä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä osaavan verkoston tukemana. Haluamme mahdollistaa jalkapallon harrastamisen jokaiselle matalalla kynnyksellä, ja kannustamme lapsiperheiden vanhempia liikkumaan yhdessä lasten kanssa.

Järjestämme jalkapallotuokioita päiväkodeille ja liikutamme koululaisia välitunneilla ja koulun jälkeen. Tarjoamme harrastustoimintaa ympäri vuoden ja kesäisin lapset voivat osallistua jalkapallokerhoon omalla lähialueellaan. Hakan järjestämä Kainuun Nappulaliiga tuo yhteen eri paikkakuntien jalkapalloilevat lapset ja perheet, sekä paikalliset yhteistyökumppanit iloisen kilvoittelun merkeissä.

Kesän nappulaliigaturnaukset ovat lasten ensikosketus pelireissuihin ja matalan kynnyksen kilpailutapahtumiin. Seuran tarjoamassa ympärivuotisessa nappulatoiminnassa on ryhmät eri ikäisille lapsille. Toteutamme nuorille ohjattua harrastustoimintaa OKM:n rahoittaman hankkeen avulla, ja aikuiset ovat tervetulleita mukaan aikuisten höntsäryhmään.

Kajaanin Haka on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry

Jääkiekko