Käsipalloseura Riihimäen Cocks

Käsipallo
Paikkakunta Riihimäki
TähtimerkkiLapset ja nuoret, aikuiset
Verkkosivucocks.fi

Oletko valmis hyppäämään mukaan käsipallon maailmaan?

Meillä on jotain jokaiselle ikäryhmälle ja tasolle. Tule mukaan koko perheen voimin ja koe yhdessä käsipallon ilo ja innostus!

Perhekäsipallotoiminta (alle 5-vuotiaille): Syksyllä 2024 alkavassa perhekäsipallotoiminnassa lapset ja aikuiset liikkuvat ja leikkivät yhdessä pallon kanssa.

Käsiseskari (5-6-vuotiaille): Innokkaat lapset pääsevät tutustumaan käsipallon perustekniikoihin omassa ryhmässään.

Minitytöt ja -pojat (7-8-vuotiaille): Jatkamme käsiseskarista tuttujen tekniikoiden parissa ja osallistumme aktiivisesti turnauksiin.

Lapsi- ja nuorisokäsipallo (9-19-vuotiaille): Pyrimme tarjoamaan jokaiselle oman tasoista käsipalloa, osallistuen liiton kilpa- ja haastajasarjoihin sekä koti- ja ulkomaisiin turnauksiin.

Aikuisurheilu: Edustusjoukkueemme pelaavat kansallisella huipputasolla, mutta meiltä löytyy myös joukkueita alemmilta sarjatasoilta sekä harrasteryhmä, jossa yhdessä liikkuminen ja hauskanpito pallon kanssa on tärkeintä.

Kaikissa valmennusryhmissämme ohjaustoiminnasta vastaa ammattimainen valmentaja, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista opetusta, valmennusta ja tukea käsipallon parissa.

Liity mukaan käsipalloilevaan yhteisöömme ja löydä oma pelipaikkasi tässä mahtavassa seurassa!

Tervetuloa käsipalloilemaan Cocksissa!

Cocks on saanut lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-laatumerkin.