Laajasalon Palloseura LPS

Jalkapallo
Paikkakunta Helsinki
TähtimerkkiLapset ja nuoret, aikuiset

Laajasalon palloseura on Helsingin Laajasalossa toimiva jalkapalloseura. Toiminta-ajatuksemme mukaisesti tarjoamme laadukkaita jalkapalloelämyksiä vihreällä saarellamme. Toiminnan perustana on arvot; vastuullinen yhteisöllisyys, avoimuus ja tavoitteellisuus.

Laajasalon palloseuran valmennuslinjassa nousee esiin kolme pääkohtaa Urheilullisuus, Uskallus ja Osaaminen. Näiden nostojen sekä seuran arvojen mukaisesti liikutamme viikoittain yli tuhatta henkilöä lapsia, nuoria ja aikuisia.

Tällä hetkellä meillä on toimintaa 3-vuotiaista lapsista aina ikämiehiin saakka. Nuorimmille on vaihtoehtoina Perhefutis tai jalkapallokerho, 5-vuotiaista alkaen meillä on tytöille ja pojille tarjolla joukkuetoimintaa aina aikuisikään saakka. Joukkueet harjoittelevat ja pelaavat tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. Aikuisille naisille ja miehille tarjoamme jalkapallokoulua, kuntofutista, harrastejoukkuetoimintaa tai kilpailullisempaa toimintaa, omien tavoitteiden ja taitojen mukaan.

Laajasalon Palloseura LPS on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin