Porvoon Akilles / Borgå Akilles

Käsipallo
Paikkakunta Porvoo
Tähtimerkkilapset ja nuoret, aikuiset

Akilles handbollssektion har sin huvudsakliga inriktning på barn- och ungdomshandboll. Vi strävar målmedvetet efter att ha lag i varje ålderskategori och ser våra seniorlag som en produkt av vår goda barn- och ungdomsverksamhet. Vår vision är att fostra barn- och ungdomar till att bli goda samhällsmedborgare genom att låta ungdomarna spela handboll, ha roligt tillsammans och lära sig fungera i grupp. På lång sikt strävar vi även efter att ha både ett herrlag och ett damlag på FM-nivå.

Akilles handbollssektion är en välmående sektion, som kommer att fortsätta växa de närmaste åren. Vi vill ge de bästa tänkbara förutsättningarna för barn och ungdomar i Borgå och övriga Östnyland att få en chans att delta i vår verksamhet. Akilles Handboll är en sektion som kännetecknas av glädje och gemenskap, en sektion där alla vill, och får vara med.

Akilleksen käsipallojaosto tunnistetaan iloisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Jaoston päätarkoitus on kehittää lapsi- ja nuorisokäsipalloa. Jaoston edustusjoukkue rakentuu oman jaoston pelaajista ja jaosto pyrkii määrätietoisesti saamaan joukkueita jokaisessa ikäluokassa. Jaosto panostaa laadukkaaseen valmennukseen ja erottautuu sillä että kaikki saavat, ja haluavat tulla mukaan seuran toimintaan. Pitkällä tähtäimellä pyrimme myös siihen, että edustusjoukkueemme pelaisivat SM-tasolla.

Porvoon Akilles on saanut lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Hämeenlinnan uimaseura ry

Uintiurheilu