Sjundeå IF

Käsipallo
Paikkakunta Siuntio
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivusif.fi

KÄSIPALLO on hieno, hauska ja vauhdikas pallopeli, joka sopii hienosti lapsille ja nuorille. Toiminnassa ja valmennuksessa seuraamme Olympiakomitean Tähtiseura-arvoja ja ohjeita. Toiminta on myös kaksikielistä.

Käsipallo on todellinen kontaktilaji, missä juostaan, hypätään, heitetään ja välillä jopa painitaan. Huippupelaajat heittävät palloa jopa 160 km/h. Käsipallopeli kestää 2 x 30 minuuttia. Maaleja jokaisessa pelissä tulee yleensä noin 50 – 70 kpl. Kova vauhti, taktiikkaa ja lähikontaktia tekee sen että ottelut ovat tosi mielenkiintoisia katsoa. Sen voi meidän koko #YELLOWARMY todistaa!

YLEISURHEILU antaa monipuolisella harjoituksella mahdollisuuden kehittämään nopeutta, kestävyyttä, voimaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Harjoitus mahdollistaa hyvän fyysisen pohjan elämälle huolimatta siitä panostaako kilpaurheiluun tai halua nauttia kierros kuntoradalla. Vaikka yleisurheilu pääasiassa on yksilölaji viestit ja seuraottelut luovat yhteishenkeä.

Toimintamme kohdistuu kaikille jotka pitävät juoksemista, hyppäämisestä ja heittämisestä. Toiminta on tarkoitettu kaikille iästä ja äidinkielestä riippumatta.

Sjundeå IF on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Iisalmen Uimarit ry

Uintiurheilu