Tanssiklubi Master ry

Tanssiurheilu
Paikkakunta Helsinki
Tähtimerkkilapset ja nuoret

Vuonna 2010 perustettu Master on tanssiurheiluseura, joka tarjoaa tanssiopetusta kaikenikäisille lapsista aikuisiin, sekä aloittelijoille että edistyneille tanssijoille.

Master edistää tanssia kaikille sopivana harrastuksena, harmonisesti yhdistäen taiteen ja urheilun. Tanssikoulu on erikoistunut lasten tanssiin ja tanssiurheiluun, aikuisten paritanssiin, vakio- ja latinalaistansseihin, solo latiniin ja balettiin. Opiskellessasi koulussa löydät itsesi luovassa ympäristössä, jossa on ystävällinen tiimi vannoutuneita tanssin ammattilaisia.

Seuralle on myönnetty Suomen Olympiakomitean lasten ja aikuisten Tähtiseura-ohjelman tähtimerkit. Masterin tanssiparit ovat johtavassa asemassa Suomen mestaruuskilpailuissa ja edustavat menestyneesti maata Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuissa.

Uuden sijainnin myötä toimintaamme on entistä helpompi osallistua ja mahdollisimman moni pääsee oppimaan tanssin ammattilaisilta. Seura on avannut Itiksen tiloihin tyylikkään studion, jossa on kolme tanssisalia ja tilava vastaanotto.

Tanssiklubi Master on saanut lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-laatumerkit.

Tutustu Tähtiseuroihin