Vaasan Suunnistajat

Suunnistus
Paikkakunta Vaasa
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivuvaasu.fi

Vaasan Suunnistajat ry tarjoaa luonnonläheisiä liikuntaelämyksiä kaikenikäisille ja -taitoisille. Seuran pääpaino on nuoriso- ja harrastetoiminnassa, ja seura tukee tavoitteellisesti harjoittelevia eri-ikäisiä jäseniään mahdollisuuksien mukaan. Seurassamme on niin kesäsuunnistajia kuin pyörä -ja hiihtosuunnistajia.

Seuran toiminta on ympärivuotista. Nuorten ja lasten suunnistuskoulu kokoontuu säännöllisesti huhti-kesäkuussa ja sitten harvemmin läpi vuoden. Eri-ikäisille ja -tasoille suunnatut Vaasarastit eli iltarastit järjestetään viikoittain yhteistyössä naapuriseuran kanssa. Vaasarastien tavoitteena on tarjota suunnistusmahdollisuuksia kaikille kiinnostuneille. Aktiivisille harjoittelijoille tarjoamme yhteistyössä lähiseurojen kanssa säännöllisesti haasteellisempia harjoituksia eli Kvarken-O harjoituksia, joihin ovat tervetulleita myös muiden seurojen edustajat.

Seuramme järjestää säännöllisesti vähintään kansallisen tason suunnistuskilpailuja. Seuran toiminnan pyörittäminen talkoovoimin mahdollistaa alhaiset jäsen- ja toimintamaksut, jolloin ne eivät ole esteenä osallistumiselle. Vaasan Suunnistajiin ovat uudet harrastajat tervetulleita läpi vuoden. Talvella pidämme yllä kuntoamme yhteisillä sählyilloilla ja lihaskuntotreeneillä sekä Kvarken-O treenein.

Vaasan Suunnistajat on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Saaristomeren Melojat ry

Melonta