Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Seurasydän

Seurasydän kutsuu koko liikkuvan ja urheilevan Suomen mukaan näyttämään seurarakkautta ja yhteisöllisyyttä eli seuratoiminnan vahvaa yhteiskunnallista merkitystä.  Seurasydän-kampanja rakennettiin Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteistyönä vuonna 2019. Sen tavoitteena on nostaa esiin suomalaisia urheiluseuroja ja tehdä näkyväksi sitä merkittävää toimintaa, jota seuroissa tehdään päivittäin. Se  tarjoaa kaikille seuratoimijoille ja harrastajille helpon ja innostavan mahdollisuuden ylpeästi liputtaa oman toimintansa ja harrastuksensa puolesta.  

#Seurapaitapäivä syksyn kohokohta

Yksi syksyn kohokohdista on #Seurapaitapäivä, jota vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä tiistaina. Silloin kannustamme kaikkia pukeutumaan töihin, kouluun ja muihin menoihin oman seuran pelipaitaan, verkkareihin tai fanipaitaan – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin.

Viime vuosina  Seurapaitapäivä  on kerännyt valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aktiivisten seurojen, seuratoimijoiden ja harrastajien ansiosta teemapäivä on tavoittanut sosiaalisen median kautta tuhansia  henkilöitä. Seurat ovat haastaneet kaikki nykyiset ja entiset jäsenet mukaan näyttämään seurasydäntään ja jakamaan kuvansa sosiaalisessa mediassa hastagilla #seurasydän ja #seurapaitapäivä. 

 

Lue lisää seurapaitapäivästä