Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.07.2021 | Huippu-urheilu | Uutinen

Tutustu Suomen olympiajoukkueeseen!

Tokion kesäolympialaiset käydään 23.7.-8.8.2021. Löydät kattavat tiedot olympiajoukkueesta, saavutetuista olympiapaikoista ja valintakriteereistä Tokio 2020 -sivuiltamme.


Suomen olympiajoukkue Tokiossa

Tutustu joukkueeseen! Jokaisesta Suomen olympiajoukkueen urheilijasta löytyy sivuiltamme esittely, tiedot ennätyksistä ja edellisistä saavutuksia. Tutustu Suomen olympiajoukkueen urheilijoihin täällä.

OlympiaCastin jaksoissa valtavasti taustatietoa ja -tarinoita

Kiinnostaako urheilijoiden ja taustahenkilöiden tarinat tai kisoihin valmistautuminen? Olemme koonneet OlympiaCastin arkistoista Tokion kisoihin liittyvät jaksot, joiden avulla pääset varmasti virittymään olympiatunnelmaan. Tsekkaa juttu ja ota mieluisa jakso kuunteluun.


Tokion 2020 kesäolympialaisten kisaopas tarjoaa laajasti tietoa tulevista olympialaisista

Tokion 2020 olympialaisten kisaopas on julkaistu. Yhteistyössä Urheilumuseon tietopalvelun kanssa tuotettu opas sisältää laajasti tilasto- ja taustatietoa tulevista olympialaisista. Tästä oppaasta löytyy varmasti nippelitietoa kovimmallekin olympiafanille! Lue kisaopas täältä.


Get to know Olympic Team Finland

Athletes, coaches, staff, personal bests and achievements, we’ve got you covered with our Team Finland guide. Take a look!