Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.10.2022 | Huippu-urheilu | Uutinen

Asuuko kotonasi urheileva nuori? Nämä luennot kannattaa kuunnella

Kun nuori urheilija päättää lähteä tavoittelemaan urheilu-unelmiaan, ovat myös vanhemmat uuden edessä. Matka huippu-urheilijaksi on pitkä ja vanhempien rooli on keskeinen nuoren urheilijan tukemisessa. Lokakuun lopussa startannut luentosarja on täynnä tärkeää tietoa nuorten urheilusta ja vanhempien roolista siinä.

Seuraavaksi tulossa:

12.12.2022 klo 18
Urheilijan terveys on kokonaiskuormituksen hallintaa
Maarit Valtonen, ylilääkäri, KIHUn ja Olympiakomitean vastuulääkäri

 

Sarja saa jatkoa keväällä 2023. Silloin puhutaan ainakin arvostavasta ruoka- ja painopuheesta. Mukana on myös urheilijavieras, jonka uraan päästään tutustumaan luentosarjan viimeisessä osassa.

Mukaan luennoille pääsee tästä uutisesta tapahtumapäivänä löytyvän linkin kautta. Tallenteet ovat myöhemmin katsottavissa Olympiakomitean Youtube-kanavalla.

Ensimmäisellä luennolla keskusteltiin Reijo Jylhän kanssa vanhemman roolista urheilevan nuoren tukena. Ensimmäisen luennon tallenne on katsottavissa Olympiakomitean Youtubessa.

 

Lisää vanhemmille suunnattua infoa on tarjolla myös Olympiakomitean tuottamassa Kasvata urheilijaksi – vanhemmat nuoren tukena -materiaalissa (ruotsinkielinen materiaali ladattavissa tästä).

Lue lisää aiheesta